Yardım 2. el ekran kartı alacağım kazıklanmak istemiyorum

üst limit 12.000₺
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miningli kartlar bu aralar çok cikicak. Etherium çakıldı , elektrik fiyatları limiti geçince 2 kata yakin fiyatlardan çıkacağı için çoğu kişi saticak. Dikkatli olmak lazım
Mining yapılsa dahi korozyon gibi sorunlar yaşamadığı sürece kullanılabildiğini okumuştum. Tabii ki benim de isteyerek tercih ettiğim bir şey değil ancak biraz mecburi. Bu bütçelere alınabilecek en iyi kart bu oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 Arc B580 alabilirsin . hocam şahsen 0 alma yanındayım
Ben de sıfır alma taraftarıyım ama bütçe sınırlı maalesef tek parça bu kaldı bütçe de azaldı alıp işe başlamam lazım daha sonra sıfır 4070ti almayı düşünüyorum.

Miningli kartlar bu aralar çok cikicak. Etherium çakıldı , elektrik fiyatları limiti geçince 2 kata yakin fiyatlardan çıkacağı için çoğu kişi saticak. Dikkatli olmak lazım

Ne bu arası hocam? :D Kaç senedir mining diye bir şey kalmadı ETH güncellemesi yüzünden. Çoktan piyasaya sürüldü zaten mining kartları. :D

Yine de alınır temiz kartlarsa.

Ne bu arası hocam? :D Kaç senedir mining diye bir şey kalmadı ETH güncellemesi yüzünden. Çoktan piyasaya sürüldü zaten mining kartları. :D

Yine de alınır temiz kartlarsa.
Çok bilgim yok bende 2 ci el arada bakıyorum miningli kart bitmiyor ülkenin yarısı mining mı yapiyor ne yapıyor😅

Bu fiyatlara zaten 2. elde RTX 4060 ti 8gb RTX 3080 RX 6800 XT ve 13000 TL civarına RX 6900 XT bulabilirsin. 9000-10000 TL civarına RX 6800 bulabilirsin RTX 3070ti karşılığı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,518
Üyeler
174,889
Son üye
vlitz
Geri