2.El aldığım XFX 6900XT ekran kartı geldi

Millet 6750 XT den 6900 XT ye geçer ben Asus A9250GE/TD/256M den Radeon HD 6250 ye geçerim

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Değerler normal. Macun yavaştan gitmek üzere. 5 6 ay sonra 1 macun ve pad değiştir devam. Memory biraz fazla gibi. Oda padlerden zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: VS07
Sadece GPU'nun termal macunu değil vram termal padlerini de değiştirin daha doğrusu yenileyin. Sıcaklıklar olumlu manada fark edecektir.

Bu arada koyduğunuz resme tekrar baktım da. Kasanın alt kısmında tozlanma var, o da gözümden kaçmadı. Kasayı da bir kompresörle üfleyin :D
Evet açmışken hallettim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. İyi duruyor. Kart kaç yıllıkmış ? bence sadece termal macunu yenilemeniz yeterli, padler kalsın. Onların birde ölçülerine bakacaksın, satın alacaksın, keseceksin, biçeceksin sonra yapıştıracaksın, sonra test yapacaksın, tam oturmadıysa, içine dert olacak fln 80 dereceyi geçmiyorsa kullan gitsin. (Gerçi direk kesilmiş ölçülerle de satılıyor fakat fiyatlar çok değişken en kötü 200-400 lira diye düşünüyorum).
Konu dışı olacak ama soramadan edemedim beyaz kablolarını beğendim, ismi nedir acaba?
Valla nerden aldığımı ve hangi marka olduğunu unuttum ama psu uzatma kablosu ve ya gpu uzatma kablosu yazarsan çıkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millet 6750 XT den 6900 XT ye geçer ben Asus A9250GE/TD/256M den Radeon HD 6250 ye geçerim
Bro daha iyileri senin olsun inşallah 🙏

oda sıcaklığını kasa hava akışını bilmeyerek gördüğüm değerler üzerinden konuşacak olursam, daha öncede birçok 6900xt kullanmış biri olarak şuan bile termal bakıma ihtiyacı yok kartın, %50 fan devrinde 15dk 2k ful yükte 71 derece normal ayrıca testte vram sıcaklık değerini göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,266
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri