Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,895
Millet 6750 XT den 6900 XT ye geçer ben Asus A9250GE/TD/256M den Radeon HD 6250 ye geçerim
Evet açmışken hallettimSadece GPU'nun termal macunu değil vram termal padlerini de değiştirin daha doğrusu yenileyin. Sıcaklıklar olumlu manada fark edecektir.
Bu arada koyduğunuz resme tekrar baktım da. Kasanın alt kısmında tozlanma var, o da gözümden kaçmadı. Kasayı da bir kompresörle üfleyin![]()
Valla nerden aldığımı ve hangi marka olduğunu unuttum ama psu uzatma kablosu ve ya gpu uzatma kablosu yazarsan çıkıyor.Hayırlı olsun. İyi duruyor. Kart kaç yıllıkmış ? bence sadece termal macunu yenilemeniz yeterli, padler kalsın. Onların birde ölçülerine bakacaksın, satın alacaksın, keseceksin, biçeceksin sonra yapıştıracaksın, sonra test yapacaksın, tam oturmadıysa, içine dert olacak fln 80 dereceyi geçmiyorsa kullan gitsin. (Gerçi direk kesilmiş ölçülerle de satılıyor fakat fiyatlar çok değişken en kötü 200-400 lira diye düşünüyorum).
Konu dışı olacak ama soramadan edemedim beyaz kablolarını beğendim, ismi nedir acaba?
Bro daha iyileri senin olsun inşallahMillet 6750 XT den 6900 XT ye geçer ben Asus A9250GE/TD/256M den Radeon HD 6250 ye geçerim
YaşanmayacakBro daha iyileri senin olsun inşallah![]()