0.3 0.5 mm civarı bir kesik. Ama kanama durmuyor.Faça çekmek gibi bir kesik değilse, ufak bir kesikse, kesik olan yeri kolonyalayıp yara bandı veya ufak bir kuru mendil ile üstüne bastırmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum hocam.
Yüzeysel de değil kandan yüzeysel mi derin olduğunu da anlamıyorum. Sürekli kanama halinde. Fazla da bakamıyorum. Beni kan tutuyor.Yüzeysel kesikse bir şey olmaz. Derin bir kesik ise tetanoz olmanda vayda var özellikle jilette pas var ise.
1 cm bile olmayan kesik için ne iz kalır ne bir şey olur. Olmezsiniz , surundurmez veya sakat kalmazsiniz merak etmeyin. Biraz pamukla tampon uygulayin geçer.0.3 0.5 mm civarı bir kesik. Ama kanama durmuyor.
Kolonya yakmaz mı?
Çok az derin gibi.
Peçete ile sardım 4 5 peçete.
Yara bandı işe yaramadı. Kan sızıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüzeysel de değil kandan yüzeysel mi derin olduğunu da anlamıyorum. Sürekli kanama halinde. Fazla da bakamıyorum. Beni kan tutuyor.
Nasıl bir müdahalede bulunayım durdurmak için?
Kolonya yakacaktır, eğer kanaman durmazsa en yakın sağlık kuruluşuna gitmen senin için en iyisi olacaktır buradan söyleyeceklerimizden ziyade orada bir pansuman yapılmasının sana daha çok yararı olacağını düşünmüyorum.0.3 0.5 mm civarı bir kesik. Ama kanama durmuyor.
Kolonya yakmaz mı?
Çok az derin gibi.
Peçete ile sardım 4 5 peçete.
Yara bandı işe yaramadı. Kan sızıyor.
Yüzeysel de değil kandan yüzeysel mi derin olduğunu da anlamıyorum. Sürekli kanama halinde. Fazla da bakamıyorum. Beni kan tutuyor.
Nasıl bir müdahalede bulunayım durdurmak için?
1 cm bile olmayan kesik için ne iz kalır ne bir şey olur. Olmezsiniz , surundurmez veya sakat kalmazsiniz merak etmeyin. Biraz pamukla tampon uygulayin geçer.
Sağlık kuruluşuna gitmeden nasıl durdurulur? Hiç gitmek istemiyorum.Kolonya yakacaktır, eğer kanaman durmazsa en yakın sağlık kuruluşuna gitmen senin için en iyisi olacaktır buradan söyleyeceklerimizden ziyade orada bir pansuman yapılmasının sana daha çok yararı olacağını düşünmüyorum.
Alexa ya sor knkSağlık kuruluşuna gitmeden nasıl durdurulur? Hiç gitmek istemiyorum.
Peçete ile tampon uyguluyorum ne kadar zamandageçer?
Jilette pas varsa o parmağı keserler yalnız1 cm bile olmayan kesik için ne iz kalır ne bir şey olur. Olmezsiniz , surundurmez veya sakat kalmazsiniz merak etmeyin. Biraz pamukla tampon uygulayin geçer.
Jilette pas varsa sağlık ocağına gitmen en iyi seçenek.Sağlık kuruluşuna gitmeden nasıl durdurulur? Hiç gitmek istemiyorum.
Peçete ile tampon uyguluyorum ne kadar zamandageçer?
Pas yok.Jilette pas varsa o parmağı keserler yalnız
Jilette pas varsa sağlık ocağına gitmen en iyi seçenek.
Git pansuman yapsınlar.Pas yok.
@pickpocket @MTBC
Peçeteden pamuğa geçince feci ağrıyor.
Ne yapabilirim?
Git pansuman yapsınlar.
Abi bu doğru mu?Jilette pas varsa o parmağı keserler yalnız