❌İndirim Bitti! Jopus Masaüstü Sarjli Mini Fan Handy JO-MF03 Siyah 29TL

bende var bundan hızı düsük dc adaptor bağladım hızı 2 kata çıktı beyler tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1662931880223.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah 29 tl hala

Aldım dostum teşekkür ederim :) kargo ücreti ödemek istemeyen arkadaşlar iban numarama 29 TL atıyor, özelden adresini adını soyadını yazıyor ve 3 gün içerisinde ürün kapısına geliyor :D

Aldım dostum teşekkür ederim :) kargo ücreti ödemek istemeyen arkadaşlar iban numarama 29 TL atıyor, özelden adresini adını soyadını yazıyor ve 3 gün içerisinde ürün kapısına geliyor :D
Bu üründen toplu/çoklu sipariş verilmesi, siparişin ticari alım olduğunun tespit edilmesi veya farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile verilen siparişlerde fatura adresi, teslimat adresi, ödeme bilgisi, ticari unvanı, vergi numarası gibi unsurların aynı olması durumunda Hepsiburada siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.

Aldım teşekkürler, ufak bi rüzgar estirse yeterli

Bu üründen toplu/çoklu sipariş verilmesi, siparişin ticari alım olduğunun tespit edilmesi veya farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile verilen siparişlerde fatura adresi, teslimat adresi, ödeme bilgisi, ticari unvanı, vergi numarası gibi unsurların aynı olması durumunda Hepsiburada siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.
Dostum 2. bir ürünü satın almak toplu siparişe girmez galiba :) ayrıca attığın metinde farklı hesaplardan bile olsa "aynı adrese" verilen siparişler olursa hepsiburada siparişleri iptal etme yetkisine sahip oluyor.
1662937173820.png

2 tane de ben aldım. Bir de premium aldım. Teşekkür ediyorum.

Geri