PremiumKargo ücreti ödememek için ne yapmalıyız :d
PremiumKargo ücreti ödememek için ne yapmalıyız :d
Ben trendyol gibi gördüm bir an nasıl öyle oldu yaPremium
Hepsiburada Premium al, 10₺ ben blutv üyeliği için alıyorum zaten o yüzden iyi oldu.Kargo ücreti ödememek için ne yapmalıyız :d
Bu üründen toplu/çoklu sipariş verilmesi, siparişin ticari alım olduğunun tespit edilmesi veya farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile verilen siparişlerde fatura adresi, teslimat adresi, ödeme bilgisi, ticari unvanı, vergi numarası gibi unsurların aynı olması durumunda Hepsiburada siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.Aldım dostum teşekkür ederimkargo ücreti ödemek istemeyen arkadaşlar iban numarama 29 TL atıyor, özelden adresini adını soyadını yazıyor ve 3 gün içerisinde ürün kapısına geliyor
![]()
Dostum 2. bir ürünü satın almak toplu siparişe girmez galibaBu üründen toplu/çoklu sipariş verilmesi, siparişin ticari alım olduğunun tespit edilmesi veya farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile verilen siparişlerde fatura adresi, teslimat adresi, ödeme bilgisi, ticari unvanı, vergi numarası gibi unsurların aynı olması durumunda Hepsiburada siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar.