Neler Yeni

Jorge Jesus mu İsmail Kartal mı ?

Dundar2

80+
Jesus'un rakibi olamaz Kartal her anlamda. Kartal'ın tek artısı ligi bilmesi, onun haricinde bir artısı yok. Dün yine Sosa'yı falan oyuna almasıyla ne kadar işe yaramaz birisi olduğunu göstedi. Eğer avrupa dahil güzel futbol ve başarı isteniyorsa yabancı hoca şart. Ek olarak en az 2 sene kalmalı bu gelen kişi.

TR liginde 20 tane çöp hoca var kendi aralarında dönüp duruyor, bunlar bu işin içinde olduğu sürece TR futbolu 1 gram ileri gidemez.
Kardesim sen oyuncu ile hoca arasında ne geçiyor bilmiyorsun konuşuyorsun boş boş. Adamın belki kariyerinin son maçıydı belki fenerbahçede son maçıydı. Hocadan rica etmiş olabilir hocada kırmamıştır. Senin düşündüğünü yıllarca eğitim alan adamlar düşünemiyor sanıyorsun ya gülüyorum bu yorumlara

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Taktik bilmene gerek yok ki. Oyuncu ile aran olsun ligi kazanırsın. Süper Lig sanki Premier Lig de taktik taç çalışması filan yapacaksın. Oyuncularla anlaşan bir hoca getir şampiyonluk istiyorsan. Sistem, avrupada bir yerlere gelmek için ise ekip ve söz dinleyen adamları getireceksin. Ortalığın huzurunu bozan, gruplaşan adamları göndereceksin. Fenerbahçe başarı istiyorsa gruplaşan adamları gönderecek. Mesutu gönder, Ozanı gönder, Pelkası gönder.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Jorge Jesus tabii ki de

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Jorge Jesus tabii ki. Fenerbahçe'ye olan katkılarından dolayı İsmail Kartal'ın değeri paha biçilemez fakat takıma cidden A kalitede bir hoca gerekli, her kulvarda boy göstermek için.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,801
İsim
Mert Can Ergün
@Dev1ce Ne boş bir insansın futbolu nerenle izliyorsun çok merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son şampiyon olan yabancı hoca Zicoydu.
Oda Zico yani çok kaliteli hoca ve Brezilya ağırlıklıydı takım.
Yabancı hocalara sıkıntı cıkarıcak tüm oyuncular da Fenerde. Örn: Mert Hakan İrfan Can Altay vb.
O yuzden türk oyuncularla iyi anlaşan ismail hocamla devam ederim daha iyi.
Mert hakan la irfan can dan topçu olunmaz fenerin oyuncusu değiller orta yapmayı frikik kullanmayı pas vermeyi bilmiyorlar irfan şımarık bir maçta iyi diğer maçlar da kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Mert hakan la irfan can dan topçu olunmaz fenerin oyuncusu değiller orta yapmayı frikik kullanmayı pas vermeyi bilmiyorlar irfan şımarık bir maçta iyi diğer maçlar da kötü
Sen o iki futbolcuyu gönder de sonra -3iq li gfb den yiyeceğin lafı çek :D
İkisi de şu güne kadar taraftara oynadıkları için seviliyorlar ama ben karakterlerini ve maçlara karşı bu kadar vurdumduymaz olmalarını sevmiyorum.
Anadolu takımının topçusu gibi oynuyorlar.
Ama ismail kartalla Mert Hakanı biraz beğendim ve sıkıntı cıkarmıyolar.
Ancak yabancı hoca geldiğinde 1 tane maç yedek başlasınlar. Veya 60 da oyundan alınsınlar şişeyi tekmelerler kufrederler :D

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Jesus bir yolunu bulup Flamengo'ya gitmeye çalışır. Çok önemsemez Feneri. Bu yüzden bence İsmail Kartal ile devam edilmeli.

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
@Dev1ce Ne boş bir insansın futbolu nerenle izliyorsun çok merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jesus amca oğlu falan sanırım 😂

Son düzenleme:

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sosa bir Fenerbahçe efsanesi sanki. Adam futbolu bırakalı çok oluyor ama İsmail bırakmıyor, geçen haftada aynı bok yendi, bir de gelip burda ***** ***** yorum yapıyorsunuz. Ben daha iyi biliyorum evet, onun yerine 15-18 yaş aralığındaki oyuncu girse 10 bin kat daha iş yapardı, en azından o oyuncular bir özgüven kazanırdı ama gelde bunu max TR IQ seviyesindeki insanlara anlat.

TR'deki hocalarının gerçekten bir eğitimden geçerek lisans aldıklarını falan sanıyorsunuz daha, çok komik bu TR similasyonu.

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes
Arap ismail in yolundan gidilmezse şampiyon olunamaz

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Evet arkadaşlar sizce Fenerbahçe'nin zor zamanlarında gelen ve camiada kısa sürede işleri toparlayan İsmail Kartal mı yoksa başarılı bir yabancı hoca olan Jorge Jesus mu Fenerbahçe'yi
gelecek sezonda çalıştırmalı ?
Jesus başka bir adam sistemli vs olacaksa Koç her dediğini yapacaksa Jesus derim ama ligi idare et diyeceksen net İsmail hoca olur çünkü adam direkt bu ligin yapısını biliyor ama gelecek için dersen planlama dahilindeyse Jesus derim. Mesela İsmail'e trip atan topçular Jesus'a sıkar biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,999
Üyeler
163,589
Son üye
Churchilly
Top Bottom