Joseformadan alışveriş yapılır mı??

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bir süredir forma almak için site araştırıyorum Kenan Yıldız'ın 24/25 Juventus yakalı lacivert alternatif formasını almak istiyorum bunun için Joseforma adlı bir site buldum yanlış hatırlamıyorsam ramazan indirimlerinden dolayı 3000 TL'den 1500 TL'ye düşmüş sizce alınır mı? Güvenilir midir? joseforma sitesiyle Adidas Juventus gibi sitelerdeki formaların fiyatları aşağı yukarı birbirine yakın sadece joseformadaki formalar birazdaha uygun ve şuan indirimde bundan dolayı Adidas gibi sitelerle joseformanın arasındaki fark nedir? veya başka bir site öneriniz var mıdır? orijinal olması benim için önemli ayrıca bir süredir forma koleksiyonu yapıyorum ve bu forma koleksiyonun en önemli parçalarından biri olacak genel olarak gerek tasarımı gerek rengi olsun en sevdiğim formalardan biri sadece halı sahada değil düğünümde bile giyerim onun için 1 kere ama sağlam şekilde almak istiyorum bir de çoğunuz biliyorsunuzdur bazı formaların (genelde sahte olanların ama bazı orijinal formalarda da oluyor) amblem ve sponsor kısmı iplik oluyor o tarz formaları çok sevmiyorum silikon olursa çok iyi olur ama dediğim gibi bazı orijinal formalarda böyle oluyor o yüzden bu formanın tasarımı iplikse sorun yok orijinal olması benim için yeterli önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,753
Üyeler
174,018
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri