Jumptan da hepsiburadada Hummel Lumberjack veya yazlık için uspa alabilirsin 2 senedir uspa yiyorum ayrıca greyderde yarı fiyat indirimi var benim 480tl ye aldığım ayakkabı 210tl olmuş hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı oldu alabilirsin geçen sezonun en çok satan ayakkabısı çok ta hoş tıp olarakAyakkabı arayışına çıkdığımda bu marka ile karşılaştım. Lumberjack ve hummel den falan biraz daha ucuz. Daha önce kullanmış olan varmıdır size nasıldır?
Ben 1.5 sene yattim2 sene götürdü ise çok iyi ama kullanıma bağlıdır muhtemelen. Ben hor kullanmam ama çok yürürüm.
Nedeni şimdi belli oldu.Ben 1.5 sene yattim
Greyder bir markaymış satış sitesi sandım. Dediğin ayakkabının linkini atarmısın?Jumptan da hepsiburadada Hummel Lumberjack veya yazlık için uspa alabilirsin 2 senedir uspa yiyorum ayrıca greyderde yarı fiyat indirimi var benim 480tl ye aldığım ayakkabı 210tl olmuş hayatımda giydiğim en rahat ayakkabı oldu alabilirsin geçen sezonun en çok satan ayakkabısı çok ta hoş tıp olarak
Linkte pahalı mağaza indirimde bulursam atım reisNedeni şimdi belli oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Greyder bir markaymış satış sitesi sandım. Dediğin ayakkabının linkini atarmısın?
Bulduklarim bunlar ki daha yüzlercesi var knk Greyder yaz sireye gir erkek ayakkabıya gir hem sağlam hem de Greyder yani aşırı köklü bir marka kendisi bot ve spor ayakkabılarda gözümde ilk 3 deNedeni şimdi belli oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Greyder bir markaymış satış sitesi sandım. Dediğin ayakkabının linkini atarmısın?