Gizemss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 16,113
Rica ederim.teşekkür ederim![]()
Rica ederim.teşekkür ederim![]()
daha az yer kaplayabilecek bir şey önerir misin acaba maksimum 10gb gibiRica ederim.![]()
Maalesef henüz o boyutlarda önerebileceğim oyun yok. Genelde yüksek boyutlu oyunlar.daha az yer kaplayabilecek bir şey önerir misin acaba maksimum 10gb gibi
O oyun ultimate bir sistem istiyor diye biliyorumTitanfall 2 önerebilirim. Kesinlikle çok güzel oyundu. Tek oturuşta bitirirsin, ortalama 6-7 saat süren bir oyun.
15 gb yada 20 gibi düşünsek o kadar da mı yok acabaMaalesef henüz o boyutlarda önerebileceğim oyun yok. Genelde yüksek boyutlu oyunlar.
sence bende var mıdır?O oyun ultimate bir sistem istiyor diye biliyorum
Senin sistem ney?15 gb yada 20 gibi düşünsek o kadar da mı yok acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sence bende var mıdır?
gtx 1660 super var bendeSenin sistem ney?
Çok da ultimate değil aslında. Ortalama bir sistem medium ayarlarda 60 FPS oynatabilir.O oyun ultimate bir sistem istiyor diye biliyorum
aynen öyleÇok da ultimate değil aslında. Ortalama bir sistem medium ayarlarda 60 FPS oynatabilir.
Alıntıyı görüntüle
var mı acaba 15- 20gb lık oyun?Çok da ultimate değil aslında. Ortalama bir sistem medium ayarlarda 60 FPS oynatabilir.
Alıntıyı görüntüle
Benim sisteme göre çok ultimate kaçıyorÇok da ultimate değil aslında. Ortalama bir sistem medium ayarlarda 60 FPS oynatabilir.
Alıntıyı görüntüle
D-Dostum söylememeliydin.gtx 1660 super var bende
Tanjiroyu çağırdım gel gör gününüBenim sisteme göre çok ultimate kaçıyor
D-Dostum söylememeliydin.
Bekle gece gelip çalacağım o kartı![]()
![]()
Animenin yapımcısından bir kaç şeytanı ödünç alıp geliyorum bekle sen.Tanjiroyu çağırdım gel gör gününü
aslında yerim var ama çok yer kaplasın istemiyorum o yüzden sordumÇok da ultimate değil aslında. Ortalama bir sistem medium ayarlarda 60 FPS oynatabilir.
Alıntıyı görüntüle