Ziya Efe 80+ Bronze Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 504 Dahası Reaksiyon skoru 105 İsim Ziya Efe Nayman 27 Mayıs 2022 #1 justice league 2 filmini izlemeye başladım ve ilk 30 dksi 1. filmin aynısı ileri alıp mı izleyim yoksa devam etmeliyim?
justice league 2 filmini izlemeye başladım ve ilk 30 dksi 1. filmin aynısı ileri alıp mı izleyim yoksa devam etmeliyim?
Che_ 80+ Platinum Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 11,718 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 7,813 Konum United States of Adana İsim MehmedVII 27 Mayıs 2022 #2 Ziya Efe yazmış: justice league 2 filmini izlemeye başladım ve ilk 30 dksi 1. filmin aynısı ileri alıp mı izleyim yoksa devam etmeliyim? Devamı için tıklayın... Keşke direk ikinciyi izleseydin yanlış anlamadıysan Zack Snyder's Justice League izliyorsun. O 4 saatlik film birincinin aynı hikayesi sadece bazı eklemeler yapılmışı ve daha güzeli ben direk onu izledim ve bayıldım
Ziya Efe yazmış: justice league 2 filmini izlemeye başladım ve ilk 30 dksi 1. filmin aynısı ileri alıp mı izleyim yoksa devam etmeliyim? Devamı için tıklayın... Keşke direk ikinciyi izleseydin yanlış anlamadıysan Zack Snyder's Justice League izliyorsun. O 4 saatlik film birincinin aynı hikayesi sadece bazı eklemeler yapılmışı ve daha güzeli ben direk onu izledim ve bayıldım
Parlak 80+ Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 265 27 Mayıs 2022 #3 Ziya Efe yazmış: justice league 2 filmini izlemeye başladım ve ilk 30 dksi 1. filmin aynısı ileri alıp mı izleyim yoksa devam etmeliyim? Devamı için tıklayın... grafikler güzelleşti hikaye falan aynı ya
Ziya Efe yazmış: justice league 2 filmini izlemeye başladım ve ilk 30 dksi 1. filmin aynısı ileri alıp mı izleyim yoksa devam etmeliyim? Devamı için tıklayın... grafikler güzelleşti hikaye falan aynı ya