Manga: https://www.amazon.com.tr/Kyotonun-...4&psc=1&mcid=1274194031db3fa8b4a84af56bf68965Başlikta yazan manga gibi kan vahşet tecavüz vs olan manga önerisi istiyorum
GantZ okuyabilirsin istediğin her şey mevcutBaşlikta yazan manga gibi kan vahşet tecavüz vs olan manga önerisi istiyorum
Okuyorum günümüz dünyasında geçen başka bir önerin varsa alabilirimGantZ okuyabilirsin istediğin her şey mevcut
Gantz ın sıralaması varmı birde herhangi bir yerden başladimda benGantZ okuyabilirsin istediğin her şey mevcut
Sıralaması yok orijinal seriyi oku direk. Öneri olarak Elfen Lied okuyabilirsin kan vahşet çıplaklık bolca var çok severim. Ha bi de Berserk zaten vahşetin dibini görüyorsun.Okuyorum günümüz dünyasında geçen başka bir önerin varsa alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gantz ın sıralaması varmı birde herhangi bir yerden başladimda ben
Berserk gunceldeyim ya ondan dolayi bi boşluğa duştum juujika sardi ondada güncele geldim ne okusam bilemedimSıralaması yok orijinal seriyi oku direk. Öneri olarak Elfen Lied okuyabilirsin kan vahşet çıplaklık bolca var çok severim. Ha bi de Berserk zaten vahşetin dibini görüyorsun.