hocam juul1 arıyorum günlerdir hala bulamadım maalesef izmirde yaşıyorumhocam istanbulda ikamet ediyorsanız sirkeci de doğubank var. bu işin membahı orasıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gidemezseniz bu site var podmodturkey7
hocam siz satiyor musunuzhocam istanbulda ikamet ediyorsanız sirkeci de doğubank var. bu işin membahı orasıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gidemezseniz bu site var podmodturkey7
juul2 ile arasında ne fark var hocam?attığım linkte juul2 vardahocam juul1 arıyorum günlerdir hala bulamadım maalesef izmirde yaşıyorum
yok bende rpm5 pro vardı sattım. benim ev doğubank a yakın olduğu için oradan temin ediyordum genellikle.ordada coil falan bulamazsam attığım siteden almışlığım var.hocam juul1 arıyorum günlerdir hala bulamadım maalesef izmirde yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam siz satiyor musunuz
juul2 daha teknolojik oldugundan kartus doldugunu anlayip hata veriyor bu kartuşu daha fazla kullanamazsin diye yani kisaca tekrar dolumu sıkıntılıjuul2 ile arasında ne fark var hocam?attığım linkte juul2 varda
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok bende rpm5 pro vardı sattım. benim ev doğubank a yakın olduğu için oradan temin ediyordum genellikle.ordada coil falan bulamazsam attığım siteden almışlığım var.
bide siz oradan alsanız ben size parasını versem olur mu komisyon ucreti de verebilirimjuul2 ile arasında ne fark var hocam?attığım linkte juul2 varda
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok bende rpm5 pro vardı sattım. benim ev doğubank a yakın olduğu için oradan temin ediyordum genellikle.ordada coil falan bulamazsam attığım siteden almışlığım var.
tamam hocam iletisim adresi verirseniz oradan anlasabiliriz komisyon ucretinihocam hafta içi çalışıyorum doğubank ta haftasonu kapalı ne yazıkki. anca hafta işi iş yerinden izin alıp gitmem gerekiyor. oda biraz sıkıntılı bir durum.
hocam komisyonunda değilim ben. sorun şu hafta içi gitmem lazım. hafta içi de işyerinden kolay kolay izin alamam ne yazıkki.tamam hocam iletisim adresi verirseniz oradan anlasabiliriz komisyon ucretini
tamamdir hocam istediginiz zaman yazabilirsiniz tesekkur ederimhocam komisyonunda değilim ben. sorun şu hafta içi gitmem lazım. hafta içi de işyerinden kolay kolay izin alamam ne yazıkki.