Neler Yeni

Öneri k617 fizz se transparent keycaps önerisi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
Bütçe
300
Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki gaote switchi kullanmaktayım klavyemde K617 Fizz SE transparent.
1: Tüm %60 klavyelerin stabilizerleri standart mıdır?
2: Bu keycapsler gaote uyumlu mudur?

Klavyeme uygun keycaps önerilerinize açığım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-20 122107.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-20 122107.png
    1.1 MB · Hit: 42

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki gaote switchi kullanmaktayım klavyemde K617 Fizz SE transparent.
1: Tüm %60 klavyelerin stabilizerleri standart mıdır?
2: Bu keycapsler gaote uyumlu mudur?

Klavyeme uygun keycaps önerilerinize açığım.
Hocam klavye nasıl güzel mi switchleri değiştiriliyor mu ? Hotswaple mı ?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam klavye nasıl güzel mi switchleri değiştiriliyor mu ? Hotswaple mı ?
Konuyla alakasız fakat yinede cevap vereyim evet hotswaple gayet güzel kendi switchi saydam kristal switch olarak geçiyor yani fiyatına göre güzel

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Konuyla alakasız fakat yinede cevap vereyim evet hotswaple gayet güzel kendi switchi saydam kristal switch olarak geçiyor yani fiyatına göre güzel
İncehesap ve bir çok yerde gördüğüm model dimi hocam bu sanırım tek zaten beyaz ve siyahı mevcut sanırım renk olarak nasıl hissiyat peki hocam ? Birde bende aynı şekilde keycaps bakıyorum sizin gibi umarım buluruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam palo dayı diye bir arkadaş var forumda nickini tam bulamadım o arkadaş keycaps konusunda bilgiliydi bulursam soracağım ona

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
İncehesap ve bir çok yerde gördüğüm model dimi hocam bu sanırım tek zaten beyaz ve siyahı mevcut sanırım renk olarak nasıl hissiyat peki hocam ? Birde bende aynı şekilde keycaps bakıyorum sizin gibi umarım buluruz

Hocam palo dayı diye bir arkadaş var forumda nickini tam bulamadım o arkadaş keycaps konusunda bilgiliydi bulursam soracağım ona
banada gerı donus yaparsan sevinirim soruna gelicek olursak switch aşırı sessiz ve yumuşak red switch hissiyatı vermekte.

artı olarak siyah rengini ben bulamadım yurtiçinde.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-22 204151.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-22 204151.png
    155.8 KB · Hit: 24

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
sizin attığınız linkteki düz olanı hocam ve kronik yay sesi sorunuyla çift basma sorunu var benim dediğim budur:
Snerji mı satıyor sadece baba siyah lazım evde klavye siyah sırıtmasın diye napcam bilmiyorum siyahı yok mu sizde kinin 🥲🥲

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
Snerji mı satıyor sadece baba siyah lazım evde klavye siyah sırıtmasın diye napcam bilmiyorum siyahı yok mu sizde kinin 🥲🥲
dediğim gibi aradım fakat türkiyede bulamadım o yüzden keycaps bakıyorum şuan :D

Top Bottom