Kabaran saça krem, sprey önerisi

Shaduel

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar saçımda keratin var ve duş aldıktan falan sonra hafif kabarık duruyor var mı keratini etkilemeyecek saç kremi spreyi tarzı bir şey

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
köpük mopük alma sonu iyi bitmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu inek desenliyi önerdiler burda birilerine bende gittim aldım salı günü ,banyo yaptım önce sonra kullandım biraz kullandım iyi gidiyordu her şey sonra saçımı elimle dağıtırken( saç stili olarak dağınık bırakıyorum saçımı dalgalı ve çok sık benim saçlar) ,sonra baktım saç daha kurumadan kabarmaya başladı az daha sıktım yok az daha sıktım yok saçım b. k gibi oldu çıldırdım sakal makinasına 3 numara uç taktım kafayı 3 e vurdum sinirlendiğimle kaldım ,kısaca saçına sinir oluyosun para verip birşeyler kullanıyorsun fayda etmiyor daha da sinirleniyorsun foto atayım inanmazsan kafayı vurduğumu

saçın sık ise kesinlikle kullanma

şu inek desenliyi önerdiler burda birilerine bende gittim aldım salı günü ,banyo yaptım önce sonra kullandım biraz kullandım iyi gidiyordu her şey sonra saçımı elimle dağıtırken( saç stili olarak dağınık bırakıyorum saçımı dalgalı ve çok sık benim saçlar) ,sonra baktım saç daha kurumadan kabarmaya başladı az daha sıktım yok az daha sıktım yok saçım b. k gibi oldu çıldırdım sakal makinasına 3 numara uç taktım kafayı 3 e vurdum sinirlendiğimle kaldım ,kısaca saçına sinir oluyosun para verip birşeyler kullanıyorsun fayda etmiyor daha da sinirleniyorsun foto atayım inanmazsan kafayı vurduğumu

Anladım Sağ olun ikinizde

Bundan bahsediorum hcm güzel kaliteli bundan kullanıorum ben ve de memnunum
Sağ ol hocam bi bakarım buna da

O inek desenli şeyi ben önermiştim. Sana mı önerdim ama hatırlamıyorum.
Ben kendim de bizzat kullanıyorum çevremde 20 den fazla kişi de kullanıyor bunu. Kullanıp da pişman olan kimseyi görmedim ne internette ne de çevremde.

Şu an bile sırf denemek için gittim sıktım köpüğü (benim saçım kıvırcık ve bi hayli kabarıktır) açık ara gösteriyor etkisini.
Yine de yazık etmişsin saçını keserek.

Ben kendim de bizzat kullanıyorum çevremde 20 den fazla kişi de kullanıyor bunu. Kullanıp da pişman olan kimseyi görmedim ne internette ne de çevremde.

Şu an bile sırf denemek için gittim sıktım köpüğü (benim saçım kıvırcık ve bi hayli kabarıktır) açık ara gösteriyor etkisini.
bırak usta sinirlendiğimle kaldım saç saç değil ki mübarek halı fırçası ,ya sert değil de sık ve kıvırcık çok ayar oldum yapacak bir şey yok bir gram üzülmedim kestim diye bence sende denemelisin böyle bir rahatlık yok

+bana önermedin ama sen önermiştin sanırım bir konuda başka bir arkadaşa bende ordan görüp aklımda kalmıştı

neyse bende 3'e vurduğum sacıma süreyim belki etki eder

Son düzenleme:

İnek desenli olan mi yoksa diğer arkadaşın attığı turuncu olanı mı önerirsin hocam sacim normalde biraz dalgalı ama keratin yaptırdığım için biraz daha düz fakat kabarık duruyor uzunluğu da dudağıma kadar geliyor

Son düzenleme:
İnek desenli olan mi yoksa diğer arkadaşın attığı turuncu olanı mı önerirsin hocam sacim normalde biraz dalgalı ama keratin yaptırdığım için biraz daha düz fakat kabarık duruyor uzunluğu da dudağıma kadar geliyor
İnek desenli olan bakım açısından da iyi. İnek desenli olanı tercih etmeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,846
Üyeler
189,169
Son üye
sivilenginaar
Geri