🔥İndirim KabelDirekt –CAT6 Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu Çok ucuz fiyatlar İle🔥🔥

Arkadaşın da dediği gibi, büyük ihtimalle o kablo CAT6 değil. Wi-Fi üzerinden, özellikle 5 GHz frekansında; ister telefondan, ister Wi-Fi destekleyen bir bilgisayardan test yapıldığında 500 Mbps’e yakın bir hız alınıyorsa, internet bağlantınızda herhangi bir sorun yoktur. Sorun büyük ihtimalle kablodadır. Modemde hız konusunda bir sıkıntı yoksa, bu kabloyu alarak deneyebilirsiniz. Aynı durum devam ederse zaten Amazon güvencesiyle iade işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Galiba çakma bir cat6 o yüzden modemin dibinden wifi ile telefondan test yaptım 450mbps hızı gördüm yüksek ihtimal kablodan

Ben evimde 15 metre cat6 kablo kullanıyordum mahalle elektronikçisinden aldığım, yerden süpürgeliklerden taşıyordum o kabloyla 1000mps downloadın 600 taş çatlasın 700 ü geliyordu ve yerde olduğu için sürekli olarak birileri bir şekilde temas ederek kabloyu kopartıyordu. İndirimdeyken 25 metresini 330₺ye aldım ve duvardan kablo kanalları içerisinden montajladım. Şu an hız testlerinde 900 mbpsleri görüyorum ve wifi ile bağlı cihazlarımda mevcuttu bu testi yaparken. Kablo diyip geçmemek lazımmış çok fark ettiriyormuş.

Ben evimde 15 metre cat6 kablo kullanıyordum mahalle elektronikçisinden aldığım, yerden süpürgeliklerden taşıyordum o kabloyla 1000mps downloadın 600 taş çatlasın 700 ü geliyordu ve yerde olduğu için sürekli olarak birileri bir şekilde temas ederek kabloyu kopartıyordu. İndirimdeyken 25 metresini 330₺ye aldım ve duvardan kablo kanalları içerisinden montajladım. Şu an hız testlerinde 900 mbpsleri görüyorum ve wifi ile bağlı cihazlarımda mevcuttu bu testi yaparken. Kablo diyip geçmemek lazımmış çok fark ettiriyormuş.
Kablo ile 600 gelmesi zaten berbat bir kablo olduğunu göstermis.Ben 1gbps interneti wifi ile 500 600 alıyorum.Adres verin taşlayalım.

Geri