Kablo montajı için yardım

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,574
Merhabalar,

Ekran kartı güç kablosu için;

Psudan çıkan kablolar ile ekran kartından çıkan kablo var.

Hangisini kullanmam lazım.

soldaki ve ortadaki psudan çıktı. en sağdaki ekran kartından.

Psu:msı 850w
ekran kartı : msi 4070ti ventus
1702122530267.png

ortadakini kullanman daha iyi olur 2 tarafıda 12vhpwr girişi galiba psuya onu takıcaksın diğer ucu da ekran kartına.

ortadakini kullanman daha iyi olur 2 tarafıda 12vhpwr girişi galiba psuya onu takıcaksın diğer ucu da ekran kartına.
Bende öyle yapacaktım ama ekran kartının kılavuzunda. Ekran kartına tek giriş pusuya çift giriş şeklinde gösteriliyor.

Bende öyle yapacaktım ama ekran kartının kılavuzunda. Ekran kartına tek giriş pusuya çift giriş şeklinde gösteriliyor.
o en sağdaki için geçerli elinde 12vhpwr kablo varken dönüştürücüye gerek yok ortadakini tak

o en sağdaki için geçerli elinde 12vhpwr kablo varken dönüştürücüye gerek yok ortadakini tak
Ortadaki ile yola devam ozaman. Yardım için saol

bu psu dan çıkan 4 sata 3 pcı-e 1 tane cpu (2tane spin vardı birini kullandım) bir tanede hiçbirşey yazmayan kablo var(resmi altta)

600w olanı kullandım birde cpu kablosunu kullandım bir da anakart . üsttekiler kaldı sadece. normal mi ?
1702127877032.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu psu dan çıkan 4 sata 3 pcı-e 1 tane cpu (2tane spin vardı birini kullandım) bir tanede hiçbirşey yazmayan kablo var(resmi altta)

600w olanı kullandım birde cpu kablosunu kullandım bir da anakart . üsttekiler kaldı sadece. normal mi ?
1702127877032.png
4 sata 3 pcı-e 1 cpu 1 tane bilmedigim. bunlar boşta kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,366
Üyeler
187,822
Son üye
RATH01
Geri