Merhaba Haziranda Kablo Nete Geçtim salonda uydu girişi vardı oraya taktılar tv olan odalarda sorun olabilirmiş kendi odama taşıtmak istiyorum ama uydu girişi yok uydu girişi yapılır mı buraya yani uydu girişi olmayan odaya taşınır mı
Netmaster infinity 401 verdiler modem salonda odama uzak kendi odama taşımak istiyorum fakat uydu girişi yok demek istediğim uydu girişi olmayan odaya taşınır mı modemDocsis 3.0 mı kullanıyorsunuz? Netmaster infinity 401 mi verdiler ya da ubee? Siz interneti mi yoksa televizyonu yani kablo tvyi yani teledünyayı mı istiyorsunuz televizyonunuzda?
Taşımak istemenizdeki neden nedir? Wifi için mi yoksa ethernet için mi?Netmaster infinity 401 verdiler modem salonda odama uzak kendi odama taşımak istiyorum fakat uydu girişi yok demek istediğim uydu girişi olmayan odaya taşınır mı modem
EthernetTaşımak istemenizdeki neden nedir? Wifi için mi yoksa ethernet için mi?
Anladım. Kablo çoğaltıcıdaki modeme giden kablonun uzunu ile değiştirirseniz olabilir. Uzun bir ethernet kablosu da alabilirsiniz ama görüntü kirliliğine sebebiyet verebilir.Ethernet
Ailem kablo çekmeye izin vermiyor malesef görüntü kirliliği olucağını söylüyorlarModemden direk odanıza ethernet kablo çekin.
Yada koaksiyel kabloyu uzatıp modemi odaya alın.