Emir3162
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 759
evetAyarladım tamam kablo kısa şimdi anakarta bağlayacağım
D_lede argb yi bağlıyorum değil mi
evetAyarladım tamam kablo kısa şimdi anakarta bağlayacağım
D_lede argb yi bağlıyorum değil mi
üst kısımda bir slot daha var oraya yetişiyor muHocam kablo aşırı kısa yetismiyor ne yapacağım
Herhangi bir giriş yok hocam alttan bakıyorum orada ki girisede sigmiyor.
Hocam o 3 pinli fanın güç kablosunu nereye takacağımAlıntıyı görüntüle
belirttiğim yerde slot a takıcaksınız
Hocam o 3 pinli fanın güç kablosunu nereye takacağım
hepsini birbirine bağlayabileceğin bir aparat varsa onu kullan ve anakarta bağla hepsini birleştirinceDostlar ARGB kablolarını nasıl bağlayacağım konusunda en ufak fikrim yok lütfen yardım 6 tane argb kablosu var neyi nereye takacağım bulamadım yardım edin lütfen
Anakart: B550 Aorus Elite
Kasa: XPG Battlecruiser
Yok hoxam maalesef.hepsini birbirine bağlayabileceğin bir aparat varsa onu kullan ve anakarta bağla hepsini birleştirince
Hocam kablo düzeni pek iyi olmadı ama hepsini bağladım kablonun uzunluğu ucu ucuna yetti.Alıntıyı görüntüle
işaretlediğim yerlere takabilirsiniz. 4 pimli olduklarına bakmayın uyuyor sorunsuz çalışıyor hapta 3 pin li fanlar daha iyi bence
Yok hoxam maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kablo düzeni pek iyi olmadı ama hepsini bağladım kablonun uzunluğu ucu ucuna yetti.
hmm sıkıntılı iş argb kabolarını teker teker anakarta bağlamaya çalışsan anakartın girişleri yetmezYok hoxam maalesef.
@sami şahin hocam selam kaldı 4 kablo kasanın üzerinde ki girişler bir tanesi 2 tane 3.0 USB kablosu
Bir tanesi 3.w type c girişi
Diğeri kasanın üzerinde ki tuşların girişi
Diğeri ise bilmiyorum fotoğrafını atacağım ama hepsinin nereye Bağlayacağım?
Bu 3.0 USB
Alıntıyı görüntüle
Bu kasanın üzerinde ki tuşlarin girişi
Alıntıyı görüntüle