Öneri Kablolu/Kablosuz 2k bandı Gamepad önerisi

Xbox kadar bütçeniz varsa gamesir supernova öneririm

Söylediğim kol tetik titreşimi olmaması hariç birkaç kat daha iyi hocam, eğer iyzico ile olsun daha ucuz olsun derseniz fantech eos pro bakabilirsiniz veya bigbig won hale hall combo versiyonuna wraith sitesinde satılıyorlar

Söylediğim kol tetik titreşimi olmaması hariç birkaç kat daha iyi hocam, eğer iyzico ile olsun daha ucuz olsun derseniz fantech eos pro bakabilirsiniz veya bigbig won hale hall combo versiyonuna wraith sitesinde satılıyorlar
bu kolların olayı nedir hocam hangisi önerirsiniz

Bu kolların olayı hall effect teknolojisi ve anti friction ringleree bitiyor hocam asıl olarak. Aynı zamanda gecikme süreleri daha düşük xboxtan.
Hall effect geleneksel gamepadlerdeki potansiyometre denen teknolojinin üstüne daha hassas ve stick driftten kurtaran bir teknoloji olarak geliyor. Yani daha uzun ömürlü. Aynı zamanda anti friction ring denen şey kolu dairenin kenarında ittirirken sürtünme hissinin olmamasını ve o sticklerin plastik kısmının (eos pro ve gale hall comboda metal ve değiştirilebilir stickler var yüksekliği farklı sticklerle değişebiliyorsunuz ve bu stickler kutudan çıkıyor) aşınmamasını sağlıyor.
Gecikme süresi ise 1000hz polling rate'den dolayı. Bu bilgisayara raporlama hızını gösteriyor kolların. Gecikme süreleri çok düşük kollar.
Bunun haricinde arkada programlanabilir tuşlar var bunlar da kolun üstündeki tuşları o arka butonlara atayıp kullanabilmenizi sağlıyor mesela l3'ü bi arka tuş yerine atayıp karakterinizi koşturacağınızda hem sticke bastırıp hem de hareket ettirmeye çalışmak yerine sticki ittirirken arkada ufak bir butona basarak koşmanızı sağlıyor kolaylık yani.
Eos proda fps oyunları veya tetiklerin hareket mesafesi kısa olması gereken oyunlar için ek olarak tetik kilidi bulunuyor bigbig won hale hallda ise bu yazılımsal olarak gerçekleşiyor fiziksel bir stop yok. Bbw gale hallda aynı zamanda pc uygulaması da var ve ayrıntılı bir uygulama.
Ben bbw gale hall tercih ederdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Combo versiyonunu tercih ederdim bu arada, bahsettiğim değişen stickler ve şarj standıyla beraber geliyor

Fantech shooter 3 te gale hall gibi bir kol, onu öneren de çok fazla

Son düzenleme:
içime gale hall sindi illa şarj istasyonu sart mı kabloyla sarj olmuyor mu zaten bide acaba iyizico wraith de geçerli midir uygulamada kampanya gözükmüyoda ama wraith de iyizico ile öde seçenegi var

içime gale hall sindi illa şarj istasyonu sart mı kabloyla sarj olmuyor mu zaten bide acaba iyizico wraith de geçerli midir uygulamada kampanya gözükmüyoda ama wraith de iyizico ile öde seçenegi var
İlk alışveriş indirimi geçerli ama %25 kampanyasında ben de göremedim

Şarj standına gerek yok ama olan versiyonu bence daha güzel, aynı zamanda xbox kolundan hala daha ucuza geliyor

sarj istasyonluyu aldım hocam 500 tl geri iade oldu daha önce harcama yaptıgım için başka inidirm alamadım galiba

sarj istasyonluyu aldım hocam 500 tl geri iade oldu daha önce harcama yaptıgım için başka inidirm alamadım galiba
Hayırlı olsun hocam, gene çok pahalı değil iyi fiyata gelmiş bence

Geri