Neler Yeni

Çözüldü✓ Kablolu/kablosuz Kulaklık Önerisi (3k)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yulaykoc
Bütçe
3000
Merhaba, eski ekipmanlarımı kardeşime bıraktığım için yeni bir kulaklık arayışındayım. Bütçem 2-3k civarında. f/p bir ürün arıyorum. Değer dediğiniz müddetçe 4k seviyelerine de çıkabilirim. Kablosuz olması tabii ki tercihimdir, fakat kablolu modellere de soğuk değilim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mehmetcan ayman
Varsa önerisi olan bende arıyorum

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Sidar Özel
Anker spacw one gaming istemiyorsan

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Rüveyda Akın
Bütçen çıkarsa Razer Barracuda X var 3,500₺'ye. Şuan kendim de kullanıyorum. Bunun harici çokta seçenek olduğunu düşünmüyorum. Kablolu Razer Blackshark var ama ben onu önermiyorum. Razer'ın en ucuz ürünü olduğu için kablodan kolaylıkla bozulabileceğini düşünüyorum. Fiyat/Performans olan bir şey bakayım ben diyorsan Gamepower RAIJIN veya Havit H2002P bakabilirsin. RAIJIN'ı yıllarca kullandığım için kalitesinden eminim. Diğer ürünü ise çok öneriyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yulaykoc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen çıkarsa Razer Barracuda X var 3,500₺'ye. Şuan kendim de kullanıyorum. Bunun harici çokta seçenek olduğunu düşünmüyorum. Kablolu Razer Blackshark var ama ben onu önermiyorum. Razer'ın en ucuz ürünü olduğu için kablodan kolaylıkla bozulabileceğini düşünüyorum. Fiyat/Performans olan bir şey bakayım ben diyorsan Gamepower RAIJIN veya Havit H2002P bakabilirsin. RAIJIN'ı yıllarca kullandığım için kalitesinden eminim. Diğer ürünü ise çok öneriyorlar.
Hocam hyperX Cloud III önerir misin? Havit H2002P içime sindi açıkcası daha iyi bir öneri veya fırsat çıkmazsa alınabilir gibi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
SEFA KAYA
kablolu olarak rzr blackshark v2 x , hyperx cloud 2 veya 3, corsair void elite olsun bunları denemiş biri olarak öneririm.
kablosuz olarakta sadece asus rog strix go kullandım o da güzeldi de satışı yok sanırım nette.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Rüveyda Akın
kablolu olarak rzr blackshark v2 x , hyperx cloud 2 veya 3, corsair void elite olsun bunları denemiş biri olarak öneririm.
kablosuz olarakta sadece asus rog strix go kullandım o da güzeldi de satışı yok sanırım nette.
Önerdiğin ürünlerin hiçbiri bir işe yaramaz.

Hocam hyperX Cloud III önerir misin? Havit H2002P içime sindi açıkcası daha iyi bir öneri veya fırsat çıkmazsa alınabilir gibi
Aynı fiyata kablosuz Razer Barracuda X varken tercih edilir bir ürün değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
hyper x cloud core 2 var kablosuz o fiyata. kablolu okey dersen cloud 3 al tabi ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,400
Üyeler
161,281
Son üye
JimmyTR
Top Bottom