𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
2400 DPI'a patladım bunu alacağınıza toplu eski mouselardan kullanın.
Hocam neyin ön yargısı Allah aşkına bunun neresi oyun faresi? 2400dpi olan bir mousedan ne sensör bekliyosun?bir şey sorucam niye ön yargılısınız? 2400'dpı az bir dpi değil ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz
aralarında fark var dostum zaten öneri olarak sundum farkındaysan indirim diye değil şayet sende forum'dakilerin iyiliğini düşünüyorsan konu açabilirsin ama ön yargılarından arınman önce hocam
İlla alacaksanız bunu alın paw3325 sensör 12k dpi
2400 DPI demek kötü sensör demek sensörü ne kadar iyi olursa DPI desteği o kadar yüksek olur size bilgi olsun bu.bir şey sorucam niye ön yargılısınız? 2400'dpı az bir dpi değil ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz
Hocam neyin önyargısı sizin bunu önermeniz insanlar için daha kötü. Görünüşe aldanıp bunu alan adama acımıyor musunuz? Keşke indirim diye paylaşsaydınız. En azından oyun faresi değilde ofis faresi falan yazın.aralarında fark var dostum zaten öneri olarak sundum farkındaysan indirim diye değil şayet sende forum'dakilerin iyiliğini düşünüyorsan konu açabilirsin ama ön yargılarından arınman önce hocam
adı öyle diye o gözle bakıcaksak işimiz var zaten bunu alan zaten oyun faresi diye almaz dekoratif vs için alır şefaff olması'ndan dolayı diğer mouse'lerden ayıran özelliği şefaff
İlla alacaksanız bunu alın paw3325 sensör 12k dpi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam neyin ön yargısı Allah aşkına bunun neresi oyun faresi? 2400dpi olan bir mousedan ne sensör bekliyosun?
2400 bir çok oyuncu için fazla bile fakat Murat hocamın dediği olay o değil. Sensörde DPİ'dan daha önemli şeyler İPS ve G değerleridir, 2400 DPİ'a sahip bir sensörde de bunların vasat olmama ihtimali yok.bir şey sorucam niye ön yargılısınız? 2400'dpı az bir dpi değil ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz
Konu başlığında Kablolu/Kablosuz oyun faresi yazmıyor mu ben mi aptalım anlamadımadı öyle diye o gözle bakıcaksak işimiz var zaten bunu alan zaten oyun faresi diye almaz dekoratif vs için alır şefaff olması'ndan dolayı diğer mouse'lerden ayıran özelliği şefaff
fark eden ne burda başlıktakini yazdım ben extra bir şey yazmadım (sen oyun faresi olarak bakma hocam rahatsız ediyorsa başlık ama ürünün başlığı öyle) + öneri olarak tekrar ediyorum sundum kişinin insiyatifine kalmış bir şey alıp almamak kiminin hoşuna gider alır zevkler renkler vs vs tartışılmaz.Hocam neyin önyargısı sizin bunu önermeniz insanlar için daha kötü. Görünüşe aldanıp bunu alan adama acımıyor musunuz? Keşke indirim diye paylaşsaydınız. En azından oyun faresi değilde ofis faresi falan yazın.
ürünün başlığın'dada yazıyor?Millet 2400 dpi ofis faresi bile yapmıyor artık. Ayrıca kalitesinin vasat olduğunu yazmışlar yorumlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu başlığında Kablolu/Kablosuz oyun faresi yazmıyor mu ben mi aptalım anlamadım