Neler Yeni

KABLOLU MOUSE MU KABLOSUZ MU? BÜTÇE SINIRI YOK

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
hali hazırda logitech kullanıyorum zaten, bu model aklıma yattı teşekkürler ayrıca butik mouse ne oluyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir düşüneceğim, teşekkürler :D
Butik mouse = daha küçük firmaların daha az kar ekleyerek, bazı yerlerden kısıp donanıma odaklandığı mouselar. Sensör sapıtmaları, kasa gıcırdamaları, click sorunları çok yaşanıyor kalite kontrol yetersiz olduğu için.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Bu arada model önericek olursam ;
Garantinin kalitesinden, kalite kontrol sorunları olmamasından, uzun şarj süresi ve iyi sensör, switch kalitesinden dolayı uzun vadeyi düşünerek superlight 2 öneririm. Bütçe daha da çıkıyorsa viper v3 pro var ama her ele uymayabiliyor, agresif bir shapei var. Şimdi bunun altına gelip superlight 2 alınmaz uga buga diyecekler ; qc sorunu olan butik mouselari aticaklar, aldanma. Daha ucuza farklı modeller elbet var ama kalite kontrolü çok düşük butik çin ürünleri. Her şey sensör veya switch değildir. Stabilite önemlidir.
superlight 2 ile superlight arasında hiç bir fark yok neredeyse viper 3 superlightan çok daha iyi bir mouse uga buga dediğin mouslar superlightlar la aynı performansı veriyor ve gıcırdama gibi sorunları olmuyor yeter ki ne aldığını bil

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Bütçe sınırı yoksa bu soruya ne gerek var ki? Kablosuz tabii ki.

f3rdi20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ferdi
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan
superlight 2 ile superlight arasında hiç bir fark yok neredeyse viper 3 superlightan çok daha iyi bir mouse uga buga dediğin mouslar superlightlar la aynı performansı veriyor ve gıcırdama gibi sorunları olmuyor yeter ki ne aldığını bil
çok saol önerilerin için teşekkür ederim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Nasıl farkı yok açıklar mısın :D Shape harici neyi aynı? Ayrıca bana aynı fiyatta başka bir mouse önerir misin merak ettim hangi butik mouseu önerceksin.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Nasıl farkı yok açıklar mısın :D Shape harici neyi aynı? Ayrıca bana aynı fiyatta başka bir mouse önerir misin merak ettim hangi butik mouseu önerceksin.
kendi kullandığım mouse'u zaten yukarda yazdın vgn f1 pro 1 yıldır kullanıyorum ne bir gıcırdama ne bir click sorunu aklına gelebilecek hiç bir sorun yokken neden enayi gibi superlight alayım

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
kendi kullandığım mouse'u zaten yukarda yazdın vgn f1 pro 1 yıldır kullanıyorum ne bir gıcırdama ne bir click sorunu aklına gelebilecek hiç bir sorun yokken neden enayi gibi superlight alayım
Vgn f1 pro çok sorun çıkan bir model değil, sana kusursuz ürün gelmemesi de herkese öyle olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca o mouseu gpx2 ile karşılaştırman da garip. Gpx2 8k hz, 120saat batarya ömrü var ve malzeme kalitesi vgn f1 proyu yıkar geçer. Hiç bir şey bilmediğin çok belli. Gpx1le karşılaşırsan anlayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Furkan
Bütçe sınırı yoksa bu soruya ne gerek var ki? Kablosuz tabii ki.
kabloluya göre daha pahalı bir kablosuz mouse eğer bataryası vs, kaliteli değilse kabloluyu aratıyor bu yüzden günümüz kablosuz modellerinden kullanmış, deneyimlemiş kişilerin yorumlarını ve önerilerini merak ettiğimden bu soruyu sordum

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Vgn f1 pro çok sorun çıkan bir model değil, sana kusursuz ürün gelmemesi de herkese öyle olacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca o mouseu gpx2 ile karşılaştırman da garip. Gpx2 8k hz, 120saat batarya ömrü var ve malzeme kalitesi vgn f1 proyu yıkar geçer. Hiç bir şey bilmediğin çok belli. Gpx1le karşılaşırsan anlayacağım.
8k veren modellerde mevcut ben kendi mousumla superlight 2yı kıyaslamıyorum normal superlight vardı aldığım zaman onunla kıyasladım ki 8k veren muadilleri halen varken hala superlight denklemde rakip bile değil kalite olarak magnezyum kasa mouselar ile superlight2 aynı fiyatken bana malzeme deme lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,631
Üyeler
160,865
Son üye
fxxy
Top Bottom