- Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech uzun süreli değil diye prime fps ile 102 arasındayımneden alma demiş bende uzun süre kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım fiyatına göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum
logitech uzun süreli değil diye prime fps ile 102 arasındayımneden alma demiş bende uzun süre kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım fiyatına göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum
600 TL bütçem var
O zaman razer felan bak.logitech uzun süreli değil diye prime fps ile 102 arasındayım
600 tl razer varmı ki
Bunu buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman razer felan bak.
Işıksız ve kablolu var.600 TL razer varmı ki
ben şahsen uzun süre kullandım ve kullandığım sürece hiçbir sıkıntı yaşamadım yeni mouse alınca kenarda durmak zorunda kaldı krallogitech uzun süreli değil diye prime fps ile 102 arasındayım
Kablosuz veya Three mod.Sizce hangisi ?
https://www.amazon.com.tr/Kablolu-K...words=delux+mouse&qid=1702725070&sr=8-17&th=1 alabileceğin en iyisi. Goat'ı al geç.600 TL bütçem var
Kablolu. Kablosuzlarda gecikme oluyor ve şarj yada pil derdi oluyor.Sizce hangisi ?
Beş para etmez.
Bunu buldum.
O zaman razer felan bak.
Alakası yok 2.4g'lerde gecikme olmuyor.Kablolu. Kablosuzlarda gecikme oluyor ve şarj yada pil derdi oluyor.
Deathadder essentials falan var beş para etmez alma.600 TL razer varmı ki
aga bunda stok yok ve herkes bi sorun oldugunu soylemisBeş para etmez.
Alakası yok 2.4g'lerde gecikme olmuyor.
Deathadder essentials falan var beş para etmez alma.
ben şahsen haftada bir şarja takıyorum ve aktif kullanan biriyim 1-2 saate doluyor ayrıca hiç gecikme de yokKablolu. Kablosuzlarda gecikme oluyor ve şarj yada pil derdi oluyor.
Kesinlikle bir sorun yok.aga bunda stok yok ve herkes bi sorun oldugunu soylemis
güvenemiyorum
hocam tabii ki siz daha iyi bilirsiniz bu işleri ama bu mousenin ne sıkıntısı var bende uzun süre kullandım ve gayet memnun kaldım bu fiyata daha iyisi var mıdır?Beş para etmez.