Neler Yeni

Kablolu vs wifi farkı

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
millenicom tük telekom altyapısında vestel modem taktı, kablolu ile 90 mps alırken wifi ile 120 mps alıyorum. Normalde bunun tam tersi olmalı.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-01-10 at 18.39.02.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-10 at 18.39.02.jpeg
    21.5 KB · Hit: 35
  • 90.png
    90.png
    10 KB · Hit: 51

YazılımKafa

80+ Gold
millenicom tük telekom altyapısında vestel modem taktı, kablolu ile 90 mps alırken wifi ile 120 mps alıyorum. Normalde bunun tam tersi olmalı.
Kablonda ya da ethernet girişinde sıkıntı var. Ben aynı şeyleri kullanıyorum ikisinde de eşit alıyorum

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonda ya da ethernet girişinde sıkıntı var. Ben aynı şeyleri kullanıyorum ikisinde de eşit alıyorum
modem bugün degişti eski modemde dün sıkıntı yoktu, bugün yeni takılan vestel marka modem takıldıktan sonra böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloda sıkıntı vardır yada girişte
Kabloda sıkıntı vardır yada girişte
eski türk telekom modeminde dün sorun yoktu, bugün vestel marka modem takıltan sonra böyle oldu

YazılımKafa

80+ Gold
modem bugün degişti eski modemde dün sıkıntı yoktu, bugün yeni takılan vestel marka modem takıldıktan sonra böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski türk telekom modeminde dün sorun yoktu, bugün vestel marka modem takıltan sonra böyle oldu
Modemin lan girişinde sorun olabilir. Her portta böyle oluyorsa ve başka bir cihazdan daha ethernet ile bağlandığında aynısı oluyorsa modemin lan girişinde sıkıntı vardır. Benim söylediğim şey bi arkadaş yazmış ya modem kalitesiz diye , onunla alakası yok. Aynı modemi kullanıyorum. Sıkıntı varsa portta vardır. Oda sana denk gelmiştir

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Top Bottom