Neler Yeni

Öneri Kabloludan kablosuz mouseye geçilir mi?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sensei Ten kullanıyorum. Memnunum; sensörü , malzeme kalitesi güzel. Ama artık kablolu yoruyor. Kablosu dolanıyor vs. Aerox 5 almayı düşünüyorum. Wireless modelini. MediaMarkt‘ta ve kuzenimde denemiştim. Sensei ten‘den daha iyi oturuyor elime. Direkt alıştım diyebilirim. Batarya ömrü nasıldır? Nasıl şarj edeceğim? Eğer alırsam ilk kablosuz gaming mouseum olacak kendisi. 2400₺ bütçem var. Steelseries‘ten başka marka almak istemiyorum ama siz yine de önerebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,964
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hafif mouse lar çok daha iyi olyor alışınca. düşük sens te oynuyorsanız hafif bir mouse öneririm.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hafif mouse lar çok daha iyi olyor alışınca. düşük sens te oynuyorsanız hafif bir mouse öneririm.
Düşük sensle oynuyorum genelde 400-600 le oynuyorum. Max 800dpi ile oynuyorum. Aerox 5‘in inceleme videolarını izledim beğendim ben. Sizce iyi bir mouse mu? Eksileri var mı?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
1699337205457.png

1300 ₺

Bu da nefis indirimde düşünebilirsin hocam. Şekil kıyaslamasını da Sensei Ten ile yukarıda görebilirsin...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,964
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Düşük sensle oynuyorum genelde 400-600 le oynuyorum. Max 800dpi ile oynuyorum. Aerox 5‘in inceleme videolarını izledim beğendim ben. Sizce iyi bir mouse mu? Eksileri var mı?
bence biraz ağır bir mouse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın önerdiği m3 4k alınabilir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

1300 ₺

Bu da nefis indirimde düşünebilirsin hocam. Şekil kıyaslamasını da Sensei Ten ile yukarıda görebilirsin...
Bu mouse gördüm ama kararsız kaldım. Ben genelde bir şeyi iyi alıp baya bir uzun süre kullanıyorum. 7-10 yıl kullanırım. Kalitesini bilmediğim için almak istemedim. Sensei ten kaça gider ikinci el. Bilginiz var mı?

bence biraz ağır bir mouse.

arkadaşın önerdiği m3 4k alınabilir.
74gram (Aerox 5). En hafif mouse 49 gram diye biliyorum. 25gram daha ağır. Çok fark eder mi ki?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Bu mouse gördüm ama kararsız kaldım. Ben genelde bir şeyi iyi alıp baya bir uzun süre kullanıyorum. 7-10 yıl kullanırım. Kalitesini bilmediğim için almak istemedim. Sensei ten kaça gider ikinci el. Bilginiz var mı?
Kalitesiz değil kesinlikle. Yakın zamanda incelemesini yapacağım bu mouse'un. 7-10 yıl götürür mü bilmiyorum, uzun kullanımda artık onu ben de göreceğim. Sensei Ten acilse 500₺ değilse, kutu fatura garanti vs varsa 650-700 ₺'ye kadar zorlarsınız 2. elde hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,964
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

74gram. En hafif mouse 49 gram diye biliyorum. 25gram daha ağır. Çok fark eder mi ki?
çok eder. tabii 74 gramda çok ağır değil ama bir 3 yıl sonra 35 gram mouselar görmeye başladığımızda 74 gram ağır kalacak bence. ninjutso sora kullandım 3 ay çok iyidi 47gr olması oyunlarda baya işe yarıyor.

bataryalı bir ürün olduğu için 8 yıl götürmesi zor bence.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kalitesiz değil kesinlikle. Yakın zamanda incelemesini yapacağım bu mouse'un. 7-10 yıl götürür mü bilmiyorum, uzun kullanımda artık onu ben de göreceğim. Sensei Ten acilse 500₺ değilse, kutu fatura garanti vs varsa 650-700 ₺'ye kadar zorlarsınız 2. elde hocam.
1 yıl olmadı sanırım alalı. Kutu fatura her şey var.

çok eder. tabii 74 gramda çok ağır değil ama bir 3 yıl sonra 35 gram mouselar görmeye başladığımızda 74 gram ağır kalacak bence. ninjutso sora kullandım 3 ay çok iyidi 47gr olması oyunlarda baya işe yarıyor.

bataryalı bir ürün olduğu için 8 yıl götürmesi zor bence.
Bataryası değiştirilir o sorun değil, başka arıza vs. çıkarmasın yeter.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
1 yıl olmadı sanırım alalı. Kutu fatura her şey var.

Bataryası değiştirilir o sorun değil, başka arıza vs. çıkarmasın yeter.
Koy 750 civarından duruma göre inersin hocam. Bu arada konudaki sorunu cevaplamayı unutmuşum. Kablosuza geçilir mi? Kesinlikle geçilir. Büyük rahatlık şahsi fikrim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Koy 750 civarından duruma göre inersin hocam. Bu arada konudaki sorunu cevaplamayı unutmuşum. Kablosuza geçilir mi? Kesinlikle geçilir. Büyük rahatlık şahsi fikrim.
Teşekkür ederim. İyi günler.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
marka model bağımsız söylüyorum. Eskiden kablosuz mouselarda gecikme olurdu ama artık gerçekten bu sorunu aşmışlar kablolu ile aynı performansı alıyorum ben. Tavsiye ederim aşırı rahat

Top Bottom