çözdüm +Bu sorun firmware update ile düzeldi. Bulursam atarım linki
Merhabalar, bu mouse'tan ben de sipariş etmiştim, henüz elime geçmedi ama tahminimce bugün veya yarın elime ulaşacak. Ulaşınca verdiğiniz linkteki dosyaları indirip kullanmam mı gerekiyor? Kısaca anlatabilir misiniz acaba hiç anlamıyorum bu işlerden ve ilk defa programı olan bir mouse geçicek elime.Capslock bug + sensör imleç atlama sorunlarını çözdü bu güncelleme. Ayrıca program ile debounce time ayarlanabilir 4ms olarak. Latency gözle görülür ölçüde azaldı güncelleme sonrası. Program ile de ayarlayınca tadından yenmez. Ben önermiyordum bu sorunlar yüzünden ama en fiyat performans fare bu olacak diyecektim ama fiyatı artmış. 1000₺'ye m800pro sonrası 900-950 arasına geliyorsa kargo dahil en iyisi budur.
https://github.com/SLAzurin/attack-shark-x3-fix
Dümdüz program takıp butona basıp sucsess diyene kadar bekliyorsun. Tek buton var ekrandaMerhabalar, bu mouse'tan ben de sipariş etmiştim, henüz elime geçmedi ama tahminimce bugün veya yarın elime ulaşacak. Ulaşınca verdiğiniz linkteki dosyaları indirip kullanmam mı gerekiyor? Kısaca anlatabilir misiniz acaba hiç anlamıyorum bu işlerden ve ilk defa programı olan bir mouse geçicek elime.
videosu falan yok mu bunun yav bakıp yapsakDümdüz program takıp butona basıp sucsess diyene kadar bekliyorsun. Tek buton var ekrandaEvet kullanman gerekiyor.
Sırasıyla indirip fare kablo ile takılıyken yükleyeceksin. 1-2dk alacak.Merhabalar, bu mouse'tan ben de sipariş etmiştim, henüz elime geçmedi ama tahminimce bugün veya yarın elime ulaşacak. Ulaşınca verdiğiniz linkteki dosyaları indirip kullanmam mı gerekiyor? Kısaca anlatabilir misiniz acaba hiç anlamıyorum bu işlerden ve ilk defa programı olan bir mouse geçicek elime.
şarjı geç bitiyor sana öyle görünüyordur .DSelamlar, bende batarya hep %90 olarak gözüküyor uygulamasında ama bununla alakalı bir çözüm var mı?
mouseta başta kablosuz sorunsuz çalışıyordu. 1 ay önce kadar, sadece kablo ile çalışmaya başladı. Uygulamada kabloyu çıkarınca 2.4g dongle takılı olsa bile device sleep yazıyor ve mouse u görmüyor sebebi nedir?Capslock bug + sensör imleç atlama sorunlarını çözdü bu güncelleme. Ayrıca program ile debounce time ayarlanabilir 4ms olarak. Latency gözle görülür ölçüde azaldı güncelleme sonrası. Program ile de ayarlayınca tadından yenmez. Ben önermiyordum bu sorunlar yüzünden ama en fiyat performans fare bu olacak diyecektim ama fiyatı artmış. 1000₺'ye m800pro sonrası 900-950 arasına geliyorsa kargo dahil en iyisi budur.
https://github.com/SLAzurin/attack-shark-x3-fix
geç bitiyor değilde yüzdeyi anlık göstermiyor 90 dan 80 sonra 60 vs birden düşüyorşarjı geç bitiyor sana öyle görünüyordur .D