Neler Yeni

kablonet 50 mbps den 25 dowlanda düşmesi ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar kablonet kullanmakdayım dowlandım 50 uploadım ise 5 geliyor steamdan oyun indirdiğimde ise 6.1 de indiriyorum bazen sıkıntı yok bazen bakıyorum dowlandım 2.3 hızına düşüyor speed test atıyorum dowlandım 25 mps upload normal 5 oluyor belirli saatlerde düşüşmü oluyor neden böle bir düşüş oluyor nasıl düzelir bilginiz varmı acaba kullananlar ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar kablonet kullanmakdayım dowlandım 50 uploadım ise 5 geliyor steamdan oyun indirdiğimde ise 6.1 de indiriyorum bazen sıkıntı yok bazen bakıyorum dowlandım 2.3 hızına düşüyor speed test atıyorum dowlandım 25 mps upload normal 5 oluyor belirli saatlerde düşüşmü oluyor neden böle bir düşüş oluyor nasıl düzelir bilginiz varmı acaba kullananlar ?
Aynen saat 19:00 ve 24:00 arası internet hızı düşüyor kampanya böyle çünkü bence bu pek önemli bir şey değil ben kesilme olup olmamasına bakıyorum pek bir sorun olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama şöyle bir durumda olmuştu bizde biz 2 sene boyunca 25 mbps internet kullanıyorduk hiçbir sıkıntı yoku fakat sorun şuydu internet yavaşlamıyordu :D normalde hızın duşmesi lazımdı 2 sene boyunca öyle kullanmıştım ama şuan 100mbps kullanıyorum o saat tam 19:00 ile 24:00 arası 25 mbps ye düşüyor hız olarak eskisinden de memnundum ama 15 tl farkla neden 100mbps olmasın dedik o yüzden zaten şuan aldığın en düşük hız bile eski internetimden daha iyi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen saat 19:00 ve 24:00 arası internet hızı düşüyor kampanya böyle çünkü bence bu pek önemli bir şey değil ben kesilme olup olmamasına bakıyorum pek bir sorun olmuyor

Ama şöyle bir durumda olmuştu bizde biz 2 sene boyunca 25 mbps internet kullanıyorduk hiçbir sıkıntı yoku fakat sorun şuydu internet yavaşlamıyordu :D normalde hızın duşmesi lazımdı 2 sene boyunca öyle kullanmıştım ama şuan 100mbps kullanıyorum o saat tam 19:00 ile 24:00 arası 25 mbps ye düşüyor hız olarak eskisinden de memnundum ama 15 TL farkla neden 100mbps olmasın dedik o yüzden zaten şuan aldığın en düşük hız bile eski internetimden daha iyi

Ama şöyle bir durumda olmuştu bizde biz 2 sene boyunca 25 mbps internet kullanıyorduk hiçbir sıkıntı yoku fakat sorun şuydu internet yavaşlamıyordu :D normalde hızın duşmesi lazımdı 2 sene boyunca öyle kullanmıştım ama şuan 100mbps kullanıyorum o saat tam 19:00 ile 24:00 arası 25 mbps ye düşüyor hız olarak eskisinden de memnundum ama 15 TL farkla neden 100mbps olmasın dedik o yüzden zaten şuan aldığın en düşük hız bile eski internetimden daha iyi
ozaman dediğiniz gibi bir sıkıntı yok paketten dolayı böyle oluyor dediğiniz saat aralığında kontrol edeceğim hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,482
Üyeler
167,846
Son üye
cagrain
Top Bottom