Kablonet Alınır mı? (ping sorunu olur mu)

Chİeff

80+
Reaksiyon skoru
8
binada 1000 mbps altyapı var normalde tt internet almayı düşünüyordum ama kablonetin çok daha uygun olduğunu fark ettim internette biraz araştırma yapınca ping sorunu ve modeminin kötü olduğunu söyleniyordu ama çoğu 2 3 yıl önceki konulardı 2024 yılında kablonet 1000/100 internet alınır mı ve alırsam ping sorunu yaşar mıyım?

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    36.4 KB · Hit: 55
Ftth altyapı üzerinden sağlanan hizmette Tp Link modem kullanıyorlar. Ftth hizmetinde Ping sorunu yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi altyapısında da H&D modem iyi bu arada.

binada 1000 mbps altyapı var normalde tt internet almayı düşünüyordum ama kablonetin çok daha uygun olduğunu fark ettim internette biraz araştırma yapınca ping sorunu ve modeminin kötü olduğunu söyleniyordu ama çoğu 2 3 yıl önceki konulardı 2024 yılında kablonet 1000/100 internet alınır mı ve alırsam ping sorunu yaşar mıyım?
Apartmanda kullanan var mı ona bakın öncelikle. İyi veya kötü durumu bölgesel olarak değişiyor.

Kablonet müşteri hizmetleriyle görüştüm fakat TT altyapısından maks. 200 Mbps vereceklerini söylediler bundan dolayı malesef kablonet internetten vazgeçtim Türk Telekom başvurusu yapacağım.

Geri