sanırım altyapı talepleri için apartmandan veya sokaktan oy toplamak lazımKablonet'e altyapı talebinde bulunan varsa bilgilendirebilir mi. Talepte bulunduktan sonra altyapı için çalışmaya başlıyorlar mı yoksa gelmesi için bir mahalle/sokak/bina'dan belirli sayıda kişinin talepte bulunması mı gerek ?
sitede oturuyorsan kolay ama sokak mahallede isen toplaman lazım imza üye bulman lazım yani , ben bizim tokiye getirttim. 2 ayda kurdular kocaman siteyeKablonet'e altyapı talebinde bulunan varsa bilgilendirebilir mi. Talepte bulunduktan sonra altyapı için çalışmaya başlıyorlar mı yoksa gelmesi için bir mahalle/sokak/bina'dan belirli sayıda kişinin talepte bulunması mı gerek ?
Ya bizim sokakta da hep yaşlılar var gel de şimdi anlat bunlara durumusitede oturuyorsan kolay ama sokak mahallede isen toplaman lazım imza üye bulman lazım yani , ben bizim tokiye getirttim. 2 ayda kurdular kocaman siteye
sen yinede bi iletişime geç , alt yapı yoksa veya çok kötüyse büyük ihtimal getirirler , alt yapısı sizin oraya yakında varsaYa bizim sokakta da hep yaşlılar var gel de şimdi anlat bunlara durumu
Yakınlıkla alakası yok 1 kişinin talep etmesiyle getirmiyorlar aynısını yaşadım. Aşağı caddede var altyapı bizim burada yok. Geçen talepte bulundum. 1 hafta sonra red yedi.sen yinede bi iletişime geç , alt yapı yoksa veya çok kötüyse büyük ihtimal getirirler , alt yapısı sizin oraya yakında varsa
Tanıdığın varsa okadar kolayki ciddi manada imza toplarsın önerim ev ev gezip imza toplamanKablonet'e altyapı talebinde bulunan varsa bilgilendirebilir mi. Talepte bulunduktan sonra altyapı için çalışmaya başlıyorlar mı yoksa gelmesi için bir mahalle/sokak/bina'dan belirli sayıda kişinin talepte bulunması mı gerek ?
Yakınlıkla alakası yok 1 kişinin talep etmesiyle getirmiyorlar aynısını yaşadım. Aşağı caddede var altyapı bizim burada yok. Geçen talepte bulundum. 1 hafta sonra red yedi.
Kablonet'e altyapı talebinde bulunan varsa bilgilendirebilir mi. Talepte bulunduktan sonra altyapı için çalışmaya başlıyorlar mı yoksa gelmesi için bir mahalle/sokak/bina'dan belirli sayıda kişinin talepte bulunması mı gerek ?
ben Samsundayım, 10 yıllık müşterileriyim daha fazla hatta , ben istediğimi yaptırıyorum. tokiye taşındım geçen yaz 5.000 haneli tokiye çekeceniz ben çıkmıyorum dedim çektiler 2 ayda hallettiler sağolsunlar. şehirlere göre bu gibi firmalar çok farklılık gösteriyor. inşallah hallolur arkadaşın işiYakınlıkla alakası yok 1 kişinin talep etmesiyle getirmiyorlar aynısını yaşadım. Aşağı caddede var altyapı bizim burada yok. Geçen talepte bulundum. 1 hafta sonra red yedi.