Neler Yeni

Kablonet iyi midir?

Musa Dinç

80+ Bronze
Akıllı paket değildi benim kullandığım. Direkt olarak yoğun kullanım nedeniyle yavaşlıyordu.
Öyle bir şey olması mümkün değil o wifiden kaynaklı wifi yoğunluğundan oluşur yanlış bilgi vermeyin sunulan hizmet fiber olduğu için ne ping sorunu ne hız sorunu ile karşılaşırsınız eğer sorun varsa zaten o da arızadan kaynaklıdır arıza ekibi genelde 5 saat içinde sorunu gideriyor.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Valla uzun yıllardır kablonet kullanıyorum şu zamana kadar çok fazla sorun ile karşılaşmadım. Ufak tefek tabiiki sorunlar oluyor ancak adamların çözümü hızlı ve tutarlı. Kolay kolay tekrarlamıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Yüzgüldüren tarife gibi bir ismi vardı kullandığım tarifenin.

kyoshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Gezen
Ama bende öyle kullnaıyorum inan sorun olmuyor indirme yapmazsan ki ben ayda 1.5 tb rahat yapan insanım. Diğer süperonlineda da öyle.
Bilemiyorum ya, bilgisayarı en çok aktif olarak akşam ve gece arası kullanıyorum ve oyun falan yükleme saatlerim de o aralar olabiliyor. Mesela arkadaşlarla bir oyun gireceğimiz zaman yavaş inmesini hiç bir zaman istemem.

Musa Dinç

80+ Bronze
Bilemiyorum ya, bilgisayarı en çok aktif olarak akşam ve gece arası kullanıyorum ve oyun falan yükleme saatlerim de o aralar olabiliyor. Mesela arkadaşlarla bir oyun gireceğimiz zaman yavaş inmesini hiç bir zaman istemem.
Sen bilirsin eğer düşmesin dersen biraz daha para ödemelisin ki yayın geliyor zaten o fiyata dahil insanlar sadece internete bakıyorda ödediği fiyatta hizmet bedelinde %20-25 i internet %60-65 i yayın ücreti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu pakete bak 165 tl ye hız düşmeyeni var 75 mbps li de 155 tl size kalmış.

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Biz yıllardır kullanıyoruz altyapısı da gelmişse bence geçilir. Uzun zamandır hız vs bir sorunla karşılaşmadık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,307
Üyeler
161,029
Son üye
tlpklc
Top Bottom