Neler Yeni

Kablonet pismanliktir

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Evet arkadaslar. Ramazan basladigindan beri evlere kapandik internet boyle 7 gundur. Ariyoruz 7 gundur 21 kere aramisizdir. Ariza kaydi aliyorlar ertesi gun aradigimizda sorununuz cozulmustur diyorlar. Cidden hakkimizla oynuyorlar babam evden calisiyor belki de isten kovulacak hakkimiz haram zikkim olsun. Not : genel bir sorun degil sadece bizde var ekip bir kere bile gelip bakmadi.
geçmiş olsun kardeşim .

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaşlar ne yazık ki bu durumun altyapınızın ne kadar sağlam olduğu ile ilgili mesela ben türk telekom kullanıyorum fakat 1 kere bile ping upload dowland hiç bir sorun yaşamadım ne yazık ki ülkemizin altyapısı genel olarak hiç iyi değil bazı yerlerde cidden internet çok kötü olabiliyor altyapınızı yetkili ekiplere göstermeniz gerekli benim bildiğim bir ekip geliyor ve altyapınıza bakıyor herhangi bir sorun varsa kablo vs değişiyor.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Hocam ben 80 TL ye 24 mpbs alıyorum yanında tv üyeliği ve modemi kirasi fln sizde niye bu kadar pahalıki.
tt kullanıyoruz maalesef , ilk başta 24mbps destekliyor altyapınız dediler 24 aldık 1 ay sonra gene altyapı testi yaptırdık 90a yakın değeler verdi , ailemde paket yükseltmeye karşı :)

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mert Kaya
Bende kablonet kullaniyorum bir kere sorunum oldu onda da modeme reset ile düzelttim ama konu başlığına pişmanlıktir yazmanız doğru değil sadece sizde oluşmuş bir sorun almayı düşünen için kötü bir izlenim bırakıyorsunuz kablonet için.
Ya kardesim anlamiyor musunuz internetten memnundum ama 1 haftadir boyle ve 1 Haftadir 21 kere aradim ekipleri 1 kere gelmedi her aradigimizda tasal gecer gibi internetinoz var diyor googlea girmiyor internet ama bir kere ekip gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar ne yazık ki bu durumun altyapınızın ne kadar sağlam olduğu ile ilgili mesela ben türk telekom kullanıyorum fakat 1 kere bile ping upload dowland hiç bir sorun yaşamadım ne yazık ki ülkemizin altyapısı genel olarak hiç iyi değil bazı yerlerde cidden internet çok kötü olabiliyor altyapınızı yetkili ekiplere göstermeniz gerekli benim bildiğim bir ekip geliyor ve altyapınıza bakıyor herhangi bir sorun varsa kablo vs değişiyor.
Altyapi ile falan alakasi yok ayni binadaki karsi komsum da kablonet onda bu sorun yok sadece bende var

MENGELE88

80+ Bronze
Evet arkadaslar. Ramazan basladigindan beri evlere kapandik internet boyle 7 gundur. Ariyoruz 7 gundur 21 kere aramisizdir. Ariza kaydi aliyorlar ertesi gun aradigimizda sorununuz cozulmustur diyorlar. Cidden hakkimizla oynuyorlar babam evden calisiyor belki de isten kovulacak hakkimiz haram zikkim olsun. Not : genel bir sorun degil sadece bizde var ekip bir kere bile gelip bakmadi.
Bende hız sorunu yok ama her hafta en az 1gün internet kesiliyor 1-2saatliğine acayip sinir bozucu

Top Bottom