Neler Yeni

Kablonet pismanliktir

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mert Kaya
Evet arkadaslar. Ramazan basladigindan beri evlere kapandik internet boyle 7 gundur. Ariyoruz 7 gundur 21 kere aramisizdir. Ariza kaydi aliyorlar ertesi gun aradigimizda sorununuz cozulmustur diyorlar. Cidden hakkimizla oynuyorlar babam evden calisiyor belki de isten kovulacak hakkimiz haram zikkim olsun. Not : genel bir sorun degil sadece bizde var ekip bir kere bile gelip bakmadi.

Ekler

• Screenshot_20210424_000105.jpg
    Screenshot_20210424_000105.jpg
    64 KB · Hit: 78

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Evet arkadaslar. Ramazan basladigindan beri evlere kapandik internet boyle 7 gundur. Ariyoruz 7 gundur 21 kere aramisizdir. Ariza kaydi aliyorlar ertesi gun aradigimizda sorununuz cozulmustur diyorlar. Cidden hakkimizla oynuyorlar babam evden calisiyor belki de isten kovulacak hakkimiz haram zikkim olsun. Not : genel bir sorun degil sadece bizde var ekip bir kere bile gelip bakmadi.
alakası yok , internet şirketleri ile yaşadığınız sorun bence şans ile alakalı kablonet kullanıp çok memnun olan var abim 100mbps kullanıyor gayet memnun upload 5 düşmüyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Haklısın kardeşim, burnumun dibinde kabonet kutusu var baz istasyonu yakın, ethernet ile bağlıyım, 100mbps bağlantım var 98 görüyorum, ping seviyesini ne yaptıysam 95'in altına düşüremedim.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne alaka, ben de kablonet kullanıyorum. Gayet memnunum. Bulunduğunuz yerin altyapısına bağlı bu durum büyük ihtimalle.
Haklısın kardeşim, burnumun dibinde kabonet kutusu var baz istasyonu yakın, ethernet ile bağlıyım, 100mbps bağlantım var 98 görüyorum, ping seviyesini ne yaptıysam 95'in altına düşüremedim.

alakası yok , internet şirketleri ile yaşadığınız sorun bence şans ile alakalı kablonet kullanıp çok memnun olan var abim 100mbps kullanıyor gayet memnun upload 5 düşmüyo
Altaypi ile alakali degil (altayapi var) ne alaka ya 1 haftadir boyle ki tamam olabilir ariza olabilir ama ekip bakmiyor bile ben bundan yakiniyorum

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Zaten adil bir internete erişim yok Türkiye'de, kimisi seninle aynı ücreti öderken berbat bir deneyim alabiliyor, her firmada aynı bu.

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mert Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten adil bir internete erişim yok Türkiye'de, kimisi seninle aynı ücreti öderken berbat bir deneyim alabiliyor, her firmada aynı bu.
Aslinda cok memnundum kablonetten tam f/p ama ekip cok kotu bir kere bile gelip bakmazlar mi ya 5 kere sikayet biraktim piskopat miyim ben aga durduk yere sikayet edeyim gel bi bak degil mi?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Her gün TürkTelekom a söven bne o.O2

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Şikayet var'a yaz bak nasıl ilgileniyorlar.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
aynen öyle 24mbps 119tl içim acıyor ama 6 upload var

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bende kablonet kullaniyorum bir kere sorunum oldu onda da modeme reset ile düzelttim ama konu başlığına pişmanlıktir yazmanız doğru değil sadece sizde oluşmuş bir sorun almayı düşünen için kötü bir izlenim bırakıyorsunuz kablonet için.

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
aynen öyle 24mbps 119tl içim acıyor ama 6 upload var
Ben geçen sene taahhüt verdim 92tl ödüyorum. 19.00-00.00 arası 25 geri kalan zamanlarda 100mbps. Upload ise sabit 5. Gel gelelim ping seviyesi işte. Tüm dns'leri denedim, ISP default, cloudflare, Google, ama nafile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,071
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom