Neler Yeni

Kablonet taahüt bitmesine rağmen 4 bin lira fatura

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Dostlar ocak ayında bitti kablonet ile taahüt bugün 4 lira fatura kesip yollamışlar ne ayak bu modem falan mı teslim etmek lazımdı acaba

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Aboneliği iptal ettiyseniz; cihaz kirası ödeyerek hizmet alıyorsanız; iade etmeniz gerekli.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berkecan Ergin
Modem, kullanıyorsanız tv kutusu ve kartı. + kabloları kumandaları vs eksiksiz şekilde teslim etmeniz gerekiyordu 1 ay içinde, yani süre en son 1 aydı değişmediyse

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem, kullanıyorsanız tv kutusu ve kartı. + kabloları kumandaları vs eksiksiz şekilde teslim etmeniz gerekiyordu 1 ay içinde, yani süre en son 1 aydı değişmediyse
hocam 1 ay geçti iade etmedik sonradan iade edebiliyormuyuz

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berkecan Ergin

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Valla bilmiyorum ara sor, bence iade edilir yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1 kablo unutmuşum hdmı kablosu vermeyi ona kesmişlerdi 120 TL mi öyle bir şey uğraşmadım sonrasında
******** herifler ya zaten sürekli kiralama parası verdik modemde 200 liralık modem ha berbat wifi bile çekmeyen docsis modem

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Berkecan Ergin
******** herifler ya zaten sürekli kiralama parası verdik modemde 200 liralık modem ha berbat wifi bile çekmeyen docsis modem
Valla öyle, istanbulun göbeğindeyim yine en iyi hızı onlar veriyor diye duruyordum her ay turknete mail attım vs sonunda gigafiber geldide kurtuldum :D Darısı başına

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Valla öyle, istanbulun göbeğindeyim yine en iyi hızı onlar veriyor diye duruyordum her ay turknete mail attım vs sonunda gigafiber geldide kurtuldum :D Darısı başına
Hayırlı olsun hocam bende Türk telekom fiber geçtim valla çekilmez bunlar her sene 1 ay internet gidiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,404
Üyeler
172,830
Son üye
Georges St-Pierre
Top Bottom