DutchVanDerLinde.
80+ Bronze
Dostlar ocak ayında bitti kablonet ile taahüt bugün 4 lira fatura kesip yollamışlar ne ayak bu modem falan mı teslim etmek lazımdı acaba
hocam 1 ay geçti iade etmedik sonradan iade edebiliyormuyuzModem, kullanıyorsanız tv kutusu ve kartı. + kabloları kumandaları vs eksiksiz şekilde teslim etmeniz gerekiyordu 1 ay içinde, yani süre en son 1 aydı değişmediyse
Valla bilmiyorum ara sor, bence iade edilir yanihocam 1 ay geçti iade etmedik sonradan iade edebiliyormuyuz
Ben 1 kablo unutmuşum hdmı kablosu vermeyi ona kesmişlerdi 120 TL mi öyle bir şey uğraşmadım sonrasındahocam 1 ay geçti iade etmedik sonradan iade edebiliyormuyuz
******** herifler ya zaten sürekli kiralama parası verdik modemde 200 liralık modem ha berbat wifi bile çekmeyen docsis modemValla bilmiyorum ara sor, bence iade edilir yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 1 kablo unutmuşum hdmı kablosu vermeyi ona kesmişlerdi 120 TL mi öyle bir şey uğraşmadım sonrasında
Valla öyle, istanbulun göbeğindeyim yine en iyi hızı onlar veriyor diye duruyordum her ay turknete mail attım vs sonunda gigafiber geldide kurtuldum******** herifler ya zaten sürekli kiralama parası verdik modemde 200 liralık modem ha berbat wifi bile çekmeyen docsis modem
Hayırlı olsun hocam bende Türk telekom fiber geçtim valla çekilmez bunlar her sene 1 ay internet gidiyorduValla öyle, istanbulun göbeğindeyim yine en iyi hızı onlar veriyor diye duruyordum her ay turknete mail attım vs sonunda gigafiber geldide kurtuldumDarısı başına