Neler Yeni

Kablonet Yerine Superonline

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
steamcommunity.com/id/yusufyvz
Şu an kablonet 50mbps akıllı sınırlı tarife kullanıyorum. 19-24 arası 20mbps'ye düşüyor. Upload değerim 5. Taahütüm sonra erecek. Yeni kampanyalar ise çok pahalı. Yerine Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. 100mbps download 20mbps ul var. Her şey dahil 240₺ diyor bir sene de taahütlü. Aynı kampanyaya geçen ya da başka iss öneren var ise tavsiyeleri beklerim. Türknet giga altyapısında değilim Türknet önermeyin.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
İkisi de geçmeye değecek hizmet kalitesine sahip değil, Kablonet'i kendiniz deneyimlemişsiniz zaten tekrar anlatmayayım.
Superonline altyapısında da DPI (Deep Packet Inspection - Derin Paket İnceleme) denen bir sansür teknolojisi var.
Bu sansür teknolojisi sizden çıkan her paketi tarayıp nereye gittiğini inceleyerek paketi doğru/farklı yere yönlendiren bir sistem.
Bu sebepten ötürü ping değerleri her daim gereksiz derecede yüksek kalıyor. Naçizane tavsiyem altyapıda Türk Telekom'dan şaşılmaz.

CL43X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Eryüz
İkisi de geçmeye değecek hizmet kalitesine sahip değil, Kablonet'i kendiniz deneyimlemişsiniz zaten tekrar anlatmayayım.
Superonline altyapısında da DPI (Deep Packet Inspection - Derin Paket İnceleme) denen bir sansür teknolojisi var.
Bu sansür teknolojisi sizden çıkan her paketi tarayıp nereye gittiğini inceleyerek paketi doğru/farklı yere yönlendiren bir sistem.
Bu sebepten ötürü ping değerleri her daim gereksiz derecede yüksek kalıyor. Naçizane tavsiyem altyapıda Türk Telekom'dan şaşılmaz.
hocam kablonette de DPI var mı

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
hocam kablonette de DPI var mı
Net bir cevap veremem, babam hala kullanıyor bazen VPN açıkken dahi BTK yasaklı sitelere erişim sağlanamıyor ama bazen de sağlanıyor.
Neticede koaksiyel kablo ve Superonline peeringi münasebetiyle bariz bir şekilde ping yüksekliği söz konusu.

arturo

80+ Silver
Şu an kablonet 50mbps akıllı sınırlı tarife kullanıyorum. 19-24 arası 20mbps'ye düşüyor. Upload değerim 5. Taahütüm sonra erecek. Yeni kampanyalar ise çok pahalı. Yerine Superonline'a geçmeyi düşünüyorum. 100mbps download 20mbps ul var. Her şey dahil 240₺ diyor bir sene de taahütlü. Aynı kampanyaya geçen ya da başka iss öneren var ise tavsiyeleri beklerim. Türknet giga altyapısında değilim Türknet önermeyin.
Netspeed der susarım.

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Voisxe
12 yıldır superonline kullanıyorum, daha yeni 100 mbps pakete geçtim, aşırı memnunum, sırf pingim artmasın diye daha ucuz olan iss'lere geçmedim, türkiye sunucusu olan oyunlarda valorant lol gibi, valorant 5-6 ping, lolde 10-11 ping alıyorum, altyapım superonline için çok iyi, başkasında sonuç ne olur bilinmez.

Ekler

• 5124.png
    5124.png
    40.2 KB · Hit: 33

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Furkan Demirtaş
Superonline üzmez, 200 mbps alabiliyorsan onu alman daha mantıklı arasında 20 tl fark var ben öyle yaptım

DobS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf Yavuz
Steam
steamcommunity.com/id/yusufyvz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superonline'a geçtim bugün. 1 günde internetim açıldı 110 download 26 upload alıyorum. Pingim Valorantta 19du (kablonet 37) 2 ay ücretsiz 22 ay 275₺ kampanyasından yararlandım şu an için memnunum. Latency değerlerim normal jitter 0 görünürde bir sorun yok. Opera vpn'i stabil çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonetten memnundum hizmet olarak aslında ancak kampanyalar gereksiz pahalanmıştı.

@pythonoX

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
Superonline'a geçtim bugün. 1 günde internetim açıldı 110 download 26 upload alıyorum. Pingim Valorantta 19du (kablonet 37) 2 ay ücretsiz 22 ay 275₺ kampanyasından yararlandım şu an için memnunum. Latency değerlerim normal jitter 0 görünürde bir sorun yok. Opera vpn'i stabil çalışıyor.

Kablonetten memnundum hizmet olarak aslında ancak kampanyalar gereksiz pahalanmıştı.

@pythonoX
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,275
Üyeler
172,812
Son üye
nwakaemee