Çözüldü✓ Kablonet Youtube sorunum

alprclkts

80+
Reaksiyon skoru
1
Yaklaşık 1.5 senedir Kablonet kullanıyorum , modemim infinity 401 , bridge moda alıp openwrt kurulu mi 4a router ile internete çıkıyorum , yaklaşık 1 aydır youtube tarafında bir problemim var , youtube u açarken hiçbir problem yokken , herhangi bir shorts veya video açtığımda çoğu zaman geç açılıyor ya da açıldıktan sonra bir yerde takılıp bekliyor sonra devam ediyor. internet hızımda herhangi bir problem yok 100mbit download 8mbit civarı upload alıyorum. Uydunet ile görüştüm ipmi değiştirdiler ama sorun hala devam etmekte. Kablonet docsis kullanıpta youtube tarafında yavaşlık yaşayan var mı acaba ? diğer uygulamalarda hiçbir problem yaşamıyorum bu arada.

Hocam tarayıcıdan da kaynaklanıyor olabilir. Başka tarayıcıda veya cihazda da aynı problemi yaşıyor musun?

evet hocam , telefonlarda da aynı problem mevcut , tarayıcı değiştirdim , adblock eklentilerini kaldırdım ama nafile.

Bugünlerde aynı sorunu ben de yaşıyorum. normalde reklam engelleyici falan mı neden oluyor diye düşünüyordum ama görünen o ki genel bir sorun da olabilirmiş, nasıl çözülür bilmiyorum da umarım bir an önce hallolur

Bugünlerde aynı sorunu ben de yaşıyorum. normalde reklam engelleyici falan mı neden oluyor diye düşünüyordum ama görünen o ki genel bir sorun da olabilirmiş, nasıl çözülür bilmiyorum da umarım bir an önce hallolur
Çok teşekkürler hocam , genel olarak bir problem var o zaman , çokta kurcalamaya gerek yok yani :)

Ben de kablonet kullanıyorum akşam eve geçince bakacağım, unutursam bir daha bana yazar mısınız.(1,5 yıllık aboneyim)

Çok teşekkürler hocam , genel olarak bir problem var o zaman , çokta kurcalamaya gerek yok yani :)
Usta ben neredeyse 10-12 yıllık aboneyim, arada bir kablonet böyle yaramazlıklar yapıyor ama bu youtube konusundan bahsetmiyorum, genel problemler falan. Bu youtube can sıkıcı oldu biraz hatta youtube'un yeni tasarımı da gitti bende, sizde de eski tasarım mı var şu anda?

Usta denedin mi
evet sen yazınca denedim herhangi bir sorun yok şefim shors'a tıkladım direk video açılıyor kayıdırıyorum sorun yok gibi. Youtube videoalrı da açılıyor. Ama benim kablonet fiber onun farkı olabilir.

ayni sorunu bende yasiyorum kablonet degil ama ilk actigim videoda takilip duruyor
bizde ilk değil neredeyse her video donuyor (en azından bende)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet sen yazınca denedim herhangi bir sorun yok şefim shors'a tıkladım direk video açılıyor kayıdırıyorum sorun yok gibi. Youtube videoalrı da açılıyor. Ama benim kablonet fiber onun farkı olabilir.
hmm benim konu sahibi arkadaş gibi 100/10 internetim belki bizim paketlerde sorun vardır diyeceğim de hiç anlamam ama kulağa saçma geliyor bu teori

bizde ilk değil neredeyse her video donuyor (en azından bende)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hmm benim konu sahibi arkadaş gibi 100/10 internetim belki bizim paketlerde sorun vardır diyeceğim de hiç anlamam ama kulağa saçma geliyor bu teori
dün akşam da aynı sorunu yaşadım , bazen yapmadığı da oluyor ama genel olarak hep aynı , paketten olacağını düşünmüyorum ya

dün akşam da aynı sorunu yaşadım , bazen yapmadığı da oluyor ama genel olarak hep aynı , paketten olacağını düşünmüyorum ya
benim şu anda komple iptal, ne youtube ne youtube music ne spotify ve google bile açılmıyor aşırı saçmalamaya başladı (şu anki olan durum genel bir sorunmuş marka bazlı değil)

Geri