Neler Yeni

Kablosuz ağ olmayan bilgisayarda Router iş görür mü?

Zero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zero
Merhaba arkadaşlar, evimde kablosuz ağ bağlantısı var ama bilgisayarımın kablosuz ağ bağlantısı desteklemediğinden dolayı bağlanamıyorum. Router ile bu kablosuz bağlantı sağlanabilir mi?

DUB-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan
Router ile kablolu bağlantı sağlarsan görür.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zero

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bridge (Köprü) olarak ayarlanıyordu galiba. Yıllar önce ayarlamıştım. Şuan hatırlamıyorum. Router'in markasına ve modeline göre bakmak lazım. Router'i ayarladıktan sonra, wan girişini bilgisayara takıyorsunuz diye hatırlıyorum. Router'i doğru ayarlarsanız, arayüzünde kablosuz ağları görürsünüz.

• Beğen

Zero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Zero
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bridge (Köprü) olarak ayarlanıyordu galiba. Yıllar önce ayarlamıştım. Şuan hatırlamıyorum. Router'in markasına ve modeline göre bakmak lazım. Router'i ayarladıktan sonra, wan girişini bilgisayara takıyorsunuz diye hatırlıyorum. Router'i doğru ayarlarsanız, arayüzünde kablosuz ağları görürsünüz.
Benim sahip olduğum Router acces point özelliğide var yani modemin sinyalini genişletir mi?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Benim sahip olduğum Router acces point özelliğide var yani modemin sinyalini genişletir mi?

Bilgisayarınızı router üzerinden internete bağlarsanız, başka bir iş için kullanamazsınız.

• Beğen

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Enes Bahadır
Telefondan wifiye bağlan hocam, telefonuda pfcye bağlayıp usb internet paylaşımı kullan.

Top Bottom