Neler Yeni

Kablosuz beyaz mouse öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
arkadaşlar selam
kablosuz beyaz, ağır mouse almak istiyorum
fiyatlara hakim değilim ama 4-5 bin ₺ bandında bütçem var
razer cobra pro almayı düşünüyorum sizler ne önerirsiniz
daha önce kullandığım ve istediğim mouse tipi, tutuş şeklini görsel olarak koyucam

Ekler

• IMG_1171.png
    IMG_1171.png
    1.3 MB · Hit: 25
  • IMG_1170.png
    IMG_1170.png
    1.1 MB · Hit: 23
  • IMG_1169.jpeg
    IMG_1169.jpeg
    793.6 KB · Hit: 23

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Musa Topçu
ne istediğinizi anlamadım aşağıda görselde olanlardan farklı bir mouse seçmişsiniz ağır istemenizi anlamlandıramadım bileğinizi pek sevmiyorsunuz galiba

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Arda Eren Aslan

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Musa Topçu
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne istediğinizi anlamadım aşağıda görselde olanlardan farklı bir mouse seçmişsiniz ağır istemenizi anlamlandıramadım bileğinizi pek sevmiyorsunuz galiba
evet tıpa tıp benzer değil ama oluyor ya tombul mouselar, enlemesine biraz büyük o tip bir şey istemiyorum. click yerleri uzun sivri olacak diye de bir şey yok. 6 yaşımdan beri hep ağır mouse kullandım öyle alıştım maalesef, oyun oynarken falan kaldırıyorum bazen. hafif mouseler kağıt gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

istediğim şey çizdiğim yerlerin aynı öyle içe doğru olması. serçe parmak koymak için yer oluyor kimisinde, kalın mouse. onu istemiyorum

Ekler

• IMG_1170.jpeg
    IMG_1170.jpeg
    236.2 KB · Hit: 5

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
arkadaşlar selam
kablosuz beyaz, ağır mouse almak istiyorum
fiyatlara hakim değilim ama 4-5 bin ₺ bandında bütçem var
razer cobra pro almayı düşünüyorum sizler ne önerirsiniz
daha önce kullandığım ve istediğim mouse tipi, tutuş şeklini görsel olarak koyucam
Lamzu maya X

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
Sizin ağırdan kastınız degil böyle shapeli mouselar lazım 100 gram mousedan geçince ferahlarsınız
msi gm08 kullandım 140 gram, ağırlık ekleyip çıkartabiliyosun. kablosuz mouseda böyle bişey olmaz diye düşünüyorum. şuan kullandığım da 100g civarında. küçüklükten alıştım hafif kullanmaya. mouse bozulunca abimin eskisini kullandım uzun bi süre, tüy gibi çok kötü kullanamadım yani. kablosuzlar mantıken ağır olur diye düşünüyodum ama yanılmışım

Shape yani şekli yani eliniz kaç cm ve hangi tutuş 150 200 gram mouse tugla gibi bişey
elimi ölçmedim de standart yani. pençe tutuşu diyolar sanırım, öyle kullanıyorum ve oyun esnasında çok sıktırıyorum ister istemez

xspinoza

80+
Ben de çok hafif mouse ve speed mouse pad sevmeyen biriyim. Razer Deathadder V3 Pro tavsiyemdir. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Bozulsa yine aynısını alırım hiç düşünmem dahi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Behlül
Ben de çok hafif mouse ve speed mouse pad sevmeyen biriyim. Razer Deathadder V3 Pro tavsiyemdir. Çok uzun zamandır kullanıyorum. Bozulsa yine aynısını alırım hiç düşünmem dahi.
teşekkür ederim

https://www.amazon.com.tr/Klasse-Ka...epad/dp/B0D73YF6RH?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1
bu mousepadi almak istiyorum
klasse için abartı şekilde olumlu yorumlar yapılmış. sanırım bu da speed pad, bilgin varmı acaba. birde speed pad çok mu kaygan oluyor ilk kez duyuyorum. sens çok düşük kullanıyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,019
Üyeler
170,967
Son üye
erdemmys
Top Bottom