Üzerinde Bass up diye bir tuş var bastığınız zaman kulaklık titriyor bariz bir şekilde. Anker ürünlerini kullanıyorum zaten ama kulaklık için bu kadar başarılı olacağını hiç düşünmemiştim. Hi-Fi sertifikası var üzerinde.Müzik içinse Anker Soundcore life q10. Aktif kullanıyorum. Oyunda oynuyorum bilgisayarda. Filmde izliyorum ayda 1 şarj ediyorum. 549 küsür fiyatı olması lazım kesinlikle tavsiye ederim.
650TL şu anMüzik içinse Anker Soundcore life q10. Aktif kullanıyorum. Oyunda oynuyorum bilgisayarda. Filmde izliyorum ayda 1 şarj ediyorum. 549 küsür fiyatı olması lazım kesinlikle tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üzerinde Bass up diye bir tuş var bastığınız zaman kulaklık titriyor bariz bir şekilde. Anker ürünlerini kullanıyorum zaten ama kulaklık için bu kadar başarılı olacağını hiç düşünmemiştim. Hi-Fi sertifikası var üzerinde.
800'e kadar hak edecek bir kulaklık.650TL şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anker Soundcore Life Q10 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Anker Soundcore Life Q10 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ayrıca anc yok bilgin olsun ama ancye ihtiyaç duymuyorsun. Pedler deri zaten terletme falan yapmıyor ve sesi o kadar iyi kesiyor ki müzik dinlediğini anlıyorsun Dışarıdan haykırmaları duyuyorsun sadece. Pil ömrü ise dediğim gibi 5 ay oldu alalı günde 2-3 saat kullanıyorum. 7 kere şarj ettim800'e kadar hak edecek bir kulaklık.
JBL T510BT normalde 1000 lira şuan Amazon da prime üylerine özel 800 küsürlerde olması lazım bakmanızı öneririmMüzik.
İyi değilJBL T510BT normalde 1000 lira şuan Amazon da prime üylerine özel 800 küsürlerde olması lazım bakmanızı öneririm
iyi değil demeyelimde sırf jbl logosundan dolayı alternatiflerinden pahalıya satılıyorİyi değil
Yani jşte eski model ve pahali o paralik ürün değiliyi değil demeyelimde sırf jbl logosundan dolayı alternatiflerinden pahalıya satılıyor
kesinlikle değilYani jşte eski model ve pahali o paralik ürün değil