- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya hocamValla reis bunlar bir tık kadın mousesi gibi. Elin masaya değmesin ?
Elim büyüktür biraz sorun olur mu ki
Ya hocamValla reis bunlar bir tık kadın mousesi gibi. Elin masaya değmesin ?
Yani bilmem mouse adaptör gibi adaptörü tutunca eli masaya değiyorsa bunda da değer benceYa hocam
Hocam anlamadığım kısım eliniz var mı?En ince duran Microsoft surface arc bence
1. Hayır hocam sağ elimi düz tutamıyorum bu yüzden zorunlu logi lift kullanıyorum.Hocam anlamadığım kısım eliniz var mı?
Yani mouseyi nasıl tutacaksınız
Eee hiç beklemiyordum böyle bir şey çok enteresan bir kişiye denk geldi sanırım kusura bakmayın:/1. Hayır hocam sağ elimi düz tutamıyorum bu yüzden zorunlu logi lift kullanıyorum.
2. Zarif dediniz ama büyük eli unutmuşum
Şans hocam Macbook zarifliği deyince magic mouse a benzeyen arc a baktım ama aşırı boş pahalıEee hiç beklemiyordum böyle bir şey çok enteresan bir kişiye denk geldi sanırım kusura bakmayın:/
Lenovo Lecoo nun ince bir faresi vardı. Bir ara a101 de satılıyordu. Hala satılıyordur ince zarif ve ele oturan bir yapısı var.Şöyle söyleyeyim, Matebook zarifliğinde bir fare önerir misiniz? Çok pahalı olmasın. Yani böyle astronomik rakamlar veremem. Makul seviyelerde bir şey önerir misiniz?
benim elim büyük değil orta mouseu tutması çok zor oluyor elim sürekli masaya sürtüyor bence bu kadar alçak mouselar ergonomik değil hiçYa hocam