Çözüldü✓ Kablosuz gaming kulaklık önerisi bütce 6000

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
6000
Genelde valorant tipi oyunlar oynuyorum ses seviyesi yüksek olmalı kulağımda çınlama sorunu var o nedenle solum az duyuyor mikrofonu iyi olmalı ki arkadaşlarımla güzel konusabiliyim beni üzmesin sizce ne almalıyım?

HS80 bence

hs80 alinmaz max alinir dediler bana kim dedi hatirlamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki sizce
-Steelseries Nova 5X
-Razer Barracuda
-Logitech G733 bunlardan alinir mi sizce
barracuda değil de barracuda x güzel ama kafa bandı deri olduğu için tercih etmeni önermem deri kafa bantları 2 yıl sonrasında yıpranmaya dökülmeye başlar g733 eski bir kulaklık nova 5xden geride kalan bir kulaklık hafif rahat ama ses ve yazılım olarak yetersiz hs80 ise sabit bir boya sahip ondan kafanıza uymazsa rahat edemeyebilirsiniz test edip almanızı öneririm onun dışında nova 5x ise güzel bir cihaz her platforma uyumlu mobilde dahil yazılımsal desteği güzel chatmix gibi bir artısı var ben yerinizde olsam nova 5x alırdım

barracuda değil de barracuda x güzel ama kafa bandı deri olduğu için tercih etmeni önermem deri kafa bantları 2 yıl sonrasında yıpranmaya dökülmeye başlar g733 eski bir kulaklık nova 5xden geride kalan bir kulaklık hafif rahat ama ses ve yazılım olarak yetersiz hs80 ise sabit bir boya sahip ondan kafanıza uymazsa rahat edemeyebilirsiniz test edip almanızı öneririm onun dışında nova 5x ise güzel bir cihaz her platforma uyumlu mobilde dahil yazılımsal desteği güzel chatmix gibi bir artısı var ben yerinizde olsam nova 5x alırdım
barracuda ile barracuda x farki nedir Bluetooth mu

mic, bluetooth, pil ve ağırlık mic kalitesi bariz x de daha iyi

Geri