Arctis 1 wireless tam istedigin ozelliklerdeOrtalama bir fiyat aralığında (700-900) Kablosuz gaming bir kulaklık önerebilir misiniz acaba. Rahatlık konfor benim için önemli terletmezse iyi olur ve 7.1 hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. çok gereklimidir ?
Kulaklık istiyo reis yanlış anlamışsın sen700tlye rival 650 var.
ha. mouse olarak anlamışım afedersinizKulaklık istiyo reis yanlış anlamışsın sen
evet bunu çevremde öneren çok oldu ama içinde 7.1 barındırmıyo ve herkes fps oyunlarda 7.1 in önemimde bahsediyor bu yüzden karar veremedimHem rahatlık hemde oyunlarda gayet kaliteli ürün
teşekkür ederim bakıcamha. mouse olarak anlamışım afedersiniz
800e hs70 alınabilir.
Corsair Void Elite RGB 7.1 önerir misiniz? pekiArctis 1 wireless tam istedigin ozelliklerde
Güzel kulaklık ama başka bir forumda önermem falan diyordu birisi ben olsam arctis 1 wireless alirdim void elite biraz kaba duruyo sankievet bunu çevremde öneren çok oldu ama içinde 7.1 barındırmıyo ve herkes fps oyunlarda 7.1 in önemimde bahsediyor bu yüzden karar veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Corsair Void Elite RGB 7.1 önerir misiniz? peki
evet ama 7.1 kafamı kurcalıyoGüzel kulaklık ama başka bir forumda önermem falan diyordu birisi ben olsam arctis 1 wireless alirdim void elite biraz kaba duruyo sanki
bi türlü karar veremedimartics 1 alıcaksan cyberpunk edition al acayip güzel tasarım