Hard Kapitalizim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
- Bütçe
- 600
Kablosuz klavye önerisi numlock tuşlu lazım acil teşekürler
Hem kablosuz istiyorsun hemde 600tl bütçen biraz zorKablosuz klavye önerisi numlock tuşlu lazım acil teşekürler
mous da 2.4ghz kablosuz acaba çakışma olurmu birbirlerinde?700 TL ye geliyo pilli+hotswap red switch, ben aldım yarın inceleme paylaşıcam büyük ihtimal markası magic refiner değil yalnız ziyoulang
evet bu fiyata bundan iyi seçenek yok hocam maalesef, arkadaşım kullanıyor memnun700 TL ye geliyo pilli+hotswap red switch, ben aldım yarın inceleme paylaşıcam büyük ihtimal markası magic refiner değil yalnız ziyoulang
benim şu anki mouse ve klavyeyi de 2.4 te kullanıyorum bir sorun olmuyormous da 2.4ghz kablosuz acaba çakışma olurmu birbirlerinde?
ben 500 liraya almıştım galiba zam yemiş birazevet bu fiyata bundan iyi seçenek yok hocam maalesef, arkadaşım kullanıyor memnun
evet hocam bide ithalat parası verdiğiniz için 200 lira artmışbenim şu anki mouse ve klavyeyi de 2.4 te kullanıyorum bir sorun olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben 500 liraya almıştım galiba zam yemiş biraz
Hocam ürün nasıl bende almayı düşünüyorum da700 TL ye geliyo pilli+hotswap red switch, ben aldım yarın inceleme paylaşıcam büyük ihtimal markası magic refiner değil yalnız ziyoulang