Neler Yeni

Kablosuz Klavye Şarj etme (Aula F75)

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Avseros
Arkadaşlar ilk kablosuz klavyem olduğunu ve biraz mağaramdan yeni çıktığımı söylemek isterim. Şimdi şarjı iyice azalıyor bunun. Direkt USB bilgisayara Type-C de klavyeye şekilde taktığımda hem şarj olup hemde kullanmaya devam edebilir miyim yoksa şarj aleti başlığı ile telefon gibi şarja mı takmalıyım??? Herhangi bir şey de denemek istemedim açıkacası bozulur falan diye.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yiğit
Arkadaşlar ilk kablosuz klavyem olduğunu ve biraz mağaramdan yeni çıktığımı söylemek isterim. Şimdi şarjı iyice azalıyor bunun. Direkt USB bilgisayara Type-C de klavyeye şekilde taktığımda hem şarj olup hemde kullanmaya devam edebilir miyim yoksa şarj aleti başlığı ile telefon gibi şarja mı takmalıyım??? Herhangi bir şey de denemek istemedim açıkacası bozulur falan diye.
içinden çıkan kablosunu bağla usb modunu seç ve bilgisayarında hem kullan hemde şarj olur

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
telefon şarj aletinin başlığıyla sarj etmenin sakıncalı olduğu yazılmıştı bir ara forumda.
klavyeyi kablolu(wired) moda alarak hem kullanıp hem de şarj edebilirsiniz...

Avseross

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Avseros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya sorucam da et işareti nasıl yapıcam klavyede??

Top Bottom