Neler Yeni

Kablosuz klavye v87 mi f75 mi

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Can İbar
Sıfır vgn v87 mi almak daha mantıklı yoksa 2. el aula f75 mi (sahibindende 1900 e buldum hiç kullanmadığını söylüyor) sizce hangisi mantıklı yada başka alternatif varmı?
Kablosuz bilinmedik markalar yerine steelseries apex 3 tkl yada razer blackwidow v3 tkl de mantıklı geliyor çok arada kaldım yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Loki_0

80+ Bronze
Ses tekerleği çok önemli değilse vgn almak daha iyi ama model olarak hoşunuza gitmediyse f75 de alınabilir, ikisi de iyi. Ben vgn tercih ederdim, ürün bozulursa en azından ulaşacağınız bir yer olur.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,495
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
V87 segment olarak daha üst, arada fiyat farkı var zaten bütçen yetiyorsa V75 alabilirsin ama kullanıcıya göre değişebilir. İkisini de araştır kendine uygun olanı al.

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Can İbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses tekerleği çok önemli değilse vgn almak daha iyi ama model olarak hoşunuza gitmediyse f75 de alınabilir, ikisi de iyi. Ben vgn tercih ederdim, ürün bozulursa en azından ulaşacağınız bir yer olur.
Wraith arkasında duruyor mu 2 yıl mı garanti veriyor

Loki_0

80+ Bronze
Wraith arkasında duruyor mu 2 yıl mı garanti veriyor
Wraithin garanti konusu şans işi biraz. Bazıları diyor sorunsuz destek alıyorum. Sorun olduğumda servise yolluyorum, düzeltip yolluyorlar. Bazıları da servis hiç yardımcı olmadı diyor. O yüzden bana da çok güven vermiyor ama f75 alınca zaten bu ihtimal de olmayacak. Benim sadece bir alışverişim olduğu için servisleriyle fazla bir deneyimim olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,485
Üyeler
172,504
Son üye
Kevorka01