enginsert77
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Bunu şiddetle tavsiye ederim hocam Bluetooth bağlantısına da ihtiyaç yok kendi dongle ıyla birlikte geliyor ve şarj ünitesi var. https://www.amazon.com.tr/8Bitdo-Ul...c1b3e92ab859d03db3a67ab&qid=1739387350&sr=8-2Arkadaşlar Merhaba,
Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad almayı düşünüyorum ancak kullandığım pcde bluetooth özelliği yok bunu kullanabilir miyim? Ya da başka bir gamepad öneriniz var mı?
Bluetooth yok eminim. Peki alacağım gamepadi önerir misin?Eğer anakartında Bluetooth özelliği olmadığından eminsen kablolu hariç kullanamazsın ancak herhangi bir elektronik mağazasından Bluetooth aparatı satın alıp öyle kullanabilirsin. Bende DualShock 4 var ve aynı dediğim gibi kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim değerlendireceğim Xbox koluna çok övgü aldım ancak bu da olabilir araştıracağımBunu şiddetle tavsiye ederim hocam Bluetooth bağlantısına da ihtiyaç yok kendi dongle ıyla birlikte geliyor ve şarj ünitesi var. https://www.amazon.com.tr/8Bitdo-Ul...c1b3e92ab859d03db3a67ab&qid=1739387350&sr=8-2
Araştırın hocam xbox kolundan daha fazla özelliğe sahip ve kaliteli bir ürün.İnceleme ve yorumlardan anlarsınız zaten.Bluetooth yok eminim. Peki alacağım gamepadi önerir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim değerlendireceğim Xbox koluna çok övgü aldım ancak bu da olabilir araştıracağım
Hocam Xbox kullanmadım maalesef, onun hakkında yorum yapamayacağım.Bluetooth yok eminim. Peki alacağım gamepadi önerir misin?
Teşekkür ederim değerlendireceğim Xbox koluna çok övgü aldım ancak bu da olabilir araştıracağım
Ben kullandım hocam xbox gamepadi series s vardı eskiden bende.Gayet memnundum açıkçası ps4 kolundan sonra kısa bir sürede alışmıştım.Baya ergonomik bence alışınca rahat kullanımı.Tek eksisi pille çalışması bence.Tetik tuşları titreşiminden de memnundum ama bir duelsense değil tabii ki.Bluetooth yok eminim. Peki alacağım gamepadi önerir misin?