Neler Yeni

Kablosuz Kol Bluetooth Olmadan Kullanılır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Engin Can Sert
Bütçe
3000
Arkadaşlar Merhaba,

Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad almayı düşünüyorum ancak kullandığım pcde bluetooth özelliği yok bunu kullanabilir miyim? Ya da başka bir gamepad öneriniz var mı?​

Rakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağatay Aykar
Instagram
ajea_atay
Twitter
Rakya_
Discord
rakyac
Eğer anakartında Bluetooth özelliği olmadığından eminsen kablolu hariç kullanamazsın ancak herhangi bir elektronik mağazasından Bluetooth aparatı satın alıp öyle kullanabilirsin. Bende DualShock 4 var ve aynı dediğim gibi kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Engin Can Sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer anakartında Bluetooth özelliği olmadığından eminsen kablolu hariç kullanamazsın ancak herhangi bir elektronik mağazasından Bluetooth aparatı satın alıp öyle kullanabilirsin. Bende DualShock 4 var ve aynı dediğim gibi kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
Bluetooth yok eminim. Peki alacağım gamepadi önerir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu şiddetle tavsiye ederim hocam Bluetooth bağlantısına da ihtiyaç yok kendi dongle ıyla birlikte geliyor ve şarj ünitesi var. https://www.amazon.com.tr/8Bitdo-Ul...c1b3e92ab859d03db3a67ab&qid=1739387350&sr=8-2
Teşekkür ederim değerlendireceğim Xbox koluna çok övgü aldım ancak bu da olabilir araştıracağım

Son düzenleme:

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155

Teşekkür ederim değerlendireceğim Xbox koluna çok övgü aldım ancak bu da olabilir araştıracağım
Araştırın hocam xbox kolundan daha fazla özelliğe sahip ve kaliteli bir ürün.İnceleme ve yorumlardan anlarsınız zaten.

Rakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağatay Aykar
Instagram
ajea_atay
Twitter
Rakya_
Discord
rakyac

Hocam Xbox kullanmadım maalesef, onun hakkında yorum yapamayacağım.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Meto155

Ben kullandım hocam xbox gamepadi series s vardı eskiden bende.Gayet memnundum açıkçası ps4 kolundan sonra kısa bir sürede alışmıştım.Baya ergonomik bence alışınca rahat kullanımı.Tek eksisi pille çalışması bence.Tetik tuşları titreşiminden de memnundum ama bir duelsense değil tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,944
Üyeler
167,746
Son üye
Mikail 37
Top Bottom