Gurkanpiro
80+ Platinum
bilemiyorum bir sürü modu felan var sizin tercihiniz kalmısUygulama desteği ne kadar önemli
bilemiyorum bir sürü modu felan var sizin tercihiniz kalmısUygulama desteği ne kadar önemli
Bence çok önemli değil hocam onlar ekolayzır ayarı Spotify da falan da var zaten bu özelliği göz önünde bulunurmazsakmhangi model mantıklı duruyorbilemiyorum bir sürü modu felan var sizin tercihiniz kalmıs
Buds FE mikrofonu pek kaliteli değildirMaalesef hocam kablolu işimi görmez
bircok marka denedim 6 ay sonra birinden ses geliyor diyerinden gelmemeye başladı bazıları şarj olmuyor sarjı var gösteriyor ses vermiyor kaplolu kulak ici kulaklık arıyorum bendeMaalesef hocam kablolu işimi görmez
bence qcy mıkrofon kalıtesı guzel geldıBence çok önemli değil hocam onlar ekolayzır ayarı Spotify da falan da var zaten bu özelliği göz önünde bulunurmazsakmhangi model mantıklı duruyor
Aslında mikrofonla pek işim olmuyor yani kulağımdayken biri ararsa o an konuşurum o kadar fazla işim olmaz yani önemli olan benim için malzeme ve ses kalitesi.bence qcy mıkrofon kalıtesı guzel geldı
edersiniz kosulsuz 14 gun ıade etme hakkınız varAslında mikrofonla pek işim olmuyor yani kulağımdayken biri ararsa o an konuşurum o kadar fazla işim olmaz yani önemli olan benim için malzeme ve ses kalitesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
R50i alıp evde denesem beğenmezsen iade edebilir miyim
bu nasılya şimdide jabra elite 3 ü gördüm r50i ve galaxy buds fe bu üçünün arasında kaldım