Neler Yeni

KABLOSUZ KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİR MİSİNİZ?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
knk bilgilendirdiğin için teşekkürler anc vs nasıl takınca dışardaki sesi vs engelliyor mu?
Anc inanılmaz güzel şekilde herşeyden soyutluyor normal kapalıyken bile baya az ses veriyor ortam sesini açınca ise sesleri gayet güzel bir şekilde veriyor biraz açık kaldıktan sonra kulağında kulaklık olduğunu unutuyorsun öyle söyleyeyim basslar mükemmel uygulamada hazır ekolayzır ayarları var hepsi birbirinden güzel bass modunu açınca performans 2 katı oluyor diyebilirim çakma bi kulaklık kullanıyordum ben hiç kulaklık kullanmamışım onu anladım onun dışında tizler gayet güzel ses çok temiz. Hiç düşünmeden alınabilecek bir kulaklık yakında fiyatları artar zaten büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bişey sorucam ben bunu 33w şarj adaptörü ile şarj etsem sıkıntı olmaz demi

eravinn

80+
Anc inanılmaz güzel şekilde herşeyden soyutluyor normal kapalıyken bile baya az ses veriyor ortam sesini açınca ise sesleri gayet güzel bir şekilde veriyor biraz açık kaldıktan sonra kulağında kulaklık olduğunu unutuyorsun öyle söyleyeyim basslar mükemmel uygulamada hazır ekolayzır ayarları var hepsi birbirinden güzel bass modunu açınca performans 2 katı oluyor diyebilirim çakma bi kulaklık kullanıyordum ben hiç kulaklık kullanmamışım onu anladım onun dışında tizler gayet güzel ses çok temiz. Hiç düşünmeden alınabilecek bir kulaklık yakında fiyatları artar zaten büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bişey sorucam ben bunu 33w şarj adaptörü ile şarj etsem sıkıntı olmaz demi
bilgilendirme için teşekkürler hocamşarj olayına gelince samsungun kulaklık kutusu 10w çekiyor akım sınırı var buradan da bakabilirsiniz samsung communityde sorulmuş samsung community

Top Bottom