AHMET77.10
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sipariş verdim çok Serin çalıştığı söyleniyor ve ekran kartı twp bilmiyorum bazı forumlarda 120.1 w diyor
Render oyun flnoyun için mi aldın yoksa genel mi
Eywallah önceden sordum alınır dediler ama ekran kartı twp bilmiyorumHayırlı olsun. Almadan sormak daha iyi olmaz mıydı?
oyun için gayet yeterli blenderda ağır işler yapmıyorsanız sizi üzmez büyük ihtimalle.Oyun fln birde ardada render blender fln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Render oyun fln
Yok ufak tefek şeyler arada bir oyun tasarım video edit vs tasarım dediğim ultra tasarımlar değil çünkü p3 renk şeyinin %45 olduğu içinoyun için gayet yeterli blenderda ağır işler yapmıyorsanız sizi üzmez büyük ihtimalle.
Bu arada 120 w twp değerine sahip yeni öğrendim çoğu 4060 tan daha iyiSSD yetmeyebilir zaten aşağı yukarı 60-80 GB sadece Windows'a gidiyor onun harici güzel denilebilir bir cihaz keşke ekran kartı 4060 olsaymış
Çoğu 4060 daha güçlü 120w twp değerine sahip (yeni öğrendim)SSD yetmeyebilir zaten aşağı yukarı 60-80 GB sadece Windows'a gidiyor onun harici güzel denilebilir bir cihaz keşke ekran kartı 4060 olsaymış
Doğru zaten bu 40 serisinde tüm güç kullanılamıyor çünkü o güce ulaşmak için belli bir w değerine yani o çekirdeklerin çalışabilme gücüne ulaşıp orada takılıyor oyunlarda mesela 100w geçmiyor ama diğer programlarda 120w çalıştırabiliriz (bildiğim kadarıyla)RTX 4060 için 90W üstü çok az FPS farkı oluyor.
RTX 4060 için 90W üstü çok az FPS farkı oluyor.
oyun için gayet yeterli blenderda ağır işler yapmıyorsanız sizi üzmez büyük ihtimalle.
Güncelleme: elime ulaştı rdr 2 god of war the Last of Us syperpunk 2077 ve rainbow six sage oynadım her oyundada 65 geçmedi ayriyeten bir laptop soğutucu aldım 58 60 dolaylarında gerçekten amd işlemci konusunda başarılı arkadaşımın (benim laptobumun aynısı ama intel işlemci) onunki maalesef 70 80 falan i5 12 nesildi herhalde ve onunki 4.7 ghz benim ki 5.0ghz ama bana mısın demiyor tam güçte kullanıyorum tam verim alıyorum cinebench r23 benchmark testlerini vs yapıp çekirdekleri strese sokup paylaşırım sizinle ekran kartıda 50 bazende 45 derece soğutması gerçekten iyiSSD yetmeyebilir zaten aşağı yukarı 60-80 GB sadece Windows'a gidiyor onun harici güzel denilebilir bir cihaz keşke ekran kartı 4060 olsaymış
Amd işlemciler güç tüketimi konusunda başarılı. Pil ömrü daha iyi oluyor.Güncelleme: elime ulaştı rdr 2 god of war the Last of Us syperpunk 2077 ve rainbow six sage oynadım her oyundada 65 geçmedi ayriyeten bir laptop soğutucu aldım 58 60 dolaylarında gerçekten amd işlemci konusunda başarılı arkadaşımın (benim laptobumun aynısı ama intel işlemci) onunki maalesef 70 80 falan i5 12 nesildi herhalde ve onunki 4.7 ghz benim ki 5.0ghz ama bana mısın demiyor tam güçte kullanıyorum tam verim alıyorum cinebench r23 benchmark testlerini vs yapıp çekirdekleri strese sokup paylaşırım sizinle ekran kartıda 50 bazende 45 derece soğutması gerçekten iyi
Furmark gpu testi yapsam sence kaç derece olur tahmini bir derece söyle 15 dk sterss testi yapacağımHP önermem.
Furmark gpu testi yapsam sence kaç derece olur tahmini bir derece söyle 15 dk sterss testi yapacağım
Orta fan ayarlarında yani 3200 rpm devirdeHP önermem.