sizin yazdığınız üçü arasında bence jabra olan cazip duruyorFiyatı benim için çok fazla hocam
yt üzerindeki incelemelerden yola çıktım, mikrofonu ve bassları övülüyorHangi yönden hocam ben tipine bakarak alacak olsaydım çoktan ankeri alıp geçmiştim
Eğer öyleyse iyi cihaz hocam bahsi geçen kulaklıklara benzer demek ki ama marka farkından dolayı fiyat fazla anker r50i /buds fe/ jabra elite 3 bunlarda kararsız kaldımyt üzerindeki incelemelerden yola çıktım, mikrofonu ve bassları övülüyor
hayırlı olsunGalaxy buds fe
sipariş ettim
Eyvallah gelsin bi deneyelim güzel performans sergileyeceğini düşünüyorum zira bütün forumlarda ve yorumlarda Türkiye fiyatı baz alınırsa bu fiyata en iyi kulaklık olduğu söyleniyor tek rakibi jabra elite 3 onunda bazı kronik sorunları varmış vs. Samsung daha güncel zaten onun yanında.hayırlı olsun
aynen, bence de mantıklı olan tercihi yapmışsınızEyvallah gelsin bi deneyelim güzel performans sergileyeceğini düşünüyorum zira bütün forumlarda ve yorumlarda Türkiye fiyatı baz alınırsa bu fiyata en iyi kulaklık olduğu söyleniyor tek rakibi jabra elite 3 onunda bazı kronik sorunları varmış vs. Samsung daha güncel zaten onun yanında.
knk bilgilendirdiğin için teşekkürler anc vs nasıl takınca dışardaki sesi vs engelliyor mu?Arkadaşlar bu bütçeye kulaklık alacaklara söylüyorum ben bugüne kadar kulaklık kullanmamıştım harika ötesi yorum yok kalite akıyor kutusundan bile mal anlaşılıyor bu bütçeye alınabilicek en iyi kulaklık @eravinn