Neler Yeni

KABLOSUZ KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİR MİSİNİZ?

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
yt üzerindeki incelemelerden yola çıktım, mikrofonu ve bassları övülüyor
Eğer öyleyse iyi cihaz hocam bahsi geçen kulaklıklara benzer demek ki ama marka farkından dolayı fiyat fazla anker r50i /buds fe/ jabra elite 3 bunlarda kararsız kaldım

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Telefonum Xiaomi olduğundan dolayı aynı marka bir kulaklık alsam diğerlerinden fazla performans alır mıyım

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
hayırlı olsun
Eyvallah gelsin bi deneyelim güzel performans sergileyeceğini düşünüyorum zira bütün forumlarda ve yorumlarda Türkiye fiyatı baz alınırsa bu fiyata en iyi kulaklık olduğu söyleniyor tek rakibi jabra elite 3 onunda bazı kronik sorunları varmış vs. Samsung daha güncel zaten onun yanında.

eravinn

80+
Eyvallah gelsin bi deneyelim güzel performans sergileyeceğini düşünüyorum zira bütün forumlarda ve yorumlarda Türkiye fiyatı baz alınırsa bu fiyata en iyi kulaklık olduğu söyleniyor tek rakibi jabra elite 3 onunda bazı kronik sorunları varmış vs. Samsung daha güncel zaten onun yanında.
aynen, bence de mantıklı olan tercihi yapmışsınız

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Arkadaşlar bu bütçeye kulaklık alacaklara söylüyorum ben bugüne kadar kulaklık kullanmamıştım harika ötesi yorum yok kalite akıyor kutusundan bile mal anlaşılıyor bu bütçeye alınabilicek en iyi kulaklık @eravinn

eravinn

80+
Arkadaşlar bu bütçeye kulaklık alacaklara söylüyorum ben bugüne kadar kulaklık kullanmamıştım harika ötesi yorum yok kalite akıyor kutusundan bile mal anlaşılıyor bu bütçeye alınabilicek en iyi kulaklık @eravinn
knk bilgilendirdiğin için teşekkürler anc vs nasıl takınca dışardaki sesi vs engelliyor mu?

Top Bottom