Razer Kaira Pro Xbox aldım. Ps olan versiyonunda 2.4ghz için bir aygıt çıkıyor ama xbox olan sürümünde böyle bir şey çıkmıyor. bluetoothla bağlanmak istemiyorum, bu aygıtı almanın bir yolu varmı yurtdışı falan farketmeksizin?
masaüstü hocam b450mk amd soket anakart varlaptopmu kullanıyorsunuz hocam. kullanıyorsanız uyumluluk bilgilerini yazarmısınız.
hocam dönüştürücü deneyin internette bulabilirsiniz. olmaz ise iade edin.masaüstü hocam b450mk amd soket anakart var
Keşke bi baksaydınız almadan. Çok uğraştırır sizi bence iade edin.Razer Kaira Pro Xbox aldım. Ps olan versiyonunda 2.4ghz için bir aygıt çıkıyor ama xbox olan sürümünde böyle bir şey çıkmıyor. bluetoothla bağlanmak istemiyorum, bu aygıtı almanın bir yolu varmı yurtdışı falan farketmeksizin?
işte yaptık bir hata iade etmek istemiyorum çok alternatif kulaklık alamıyorum çünkü yurtdışındayım, mağazadaki en iyi kulaklık bu.Keşke bi baksaydınız almadan. Çok uğraştırır sizi bence iade edin.
aparatı temin etsem sıkıntı olmayacak aslındasıkıntı hacı o iade et
hacı anlamak istemiyorsun heralde dünde dedim dongle temin edemezsin o kulaklığa özgü bir şey bluethoot aparat alırsın anca oda gecikme yapar belirli oranda illakiişte yaptık bir hata iade etmek istemiyorum çok alternatif kulaklık alamıyorum çünkü yurtdışındayım, mağazadaki en iyi kulaklık bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu aparatı herhangi biryerden temin etme şansım varmıdır?
aparatı temin etsem sıkıntı olmayacak aslında
Dongle dediğimiz şey kulaklığa özgü bir şey. Yani cihazın içinde dongle ile bağlantılı bir parça oluyor. Eğer kulaklığı açıp kendin dongle kurmak istemiyorsan ki o da güzel performans vermez. Başka çaren yok. En iyi kulaklık olması ancak kullanabilirsen işine yarar.işte yaptık bir hata iade etmek istemiyorum çok alternatif kulaklık alamıyorum çünkü yurtdışındayım, mağazadaki en iyi kulaklık bu.
bu aparatı herhangi biryerden temin etme şansım varmıdır?
aparatı temin etsem sıkıntı olmayacak aslında
anladım hocam sağolunDongle dediğimiz şey kulaklığa özgü bir şey. Yani cihazın içinde dongle ile bağlantılı bir parça oluyor. Eğer kulaklığı açıp kendin dongle kurmak istemiyorsan ki o da güzel performans vermez. Başka çaren yok. En iyi kulaklık olması ancak kullanabilirsen işine yarar.
Doğru demiş arkadaş bende onu demek istedimanladım hocam sağolun