Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

CuteCrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
Herkese merhaba. Aktif olarak Corsair HS80 kablolu modelini kullanmaktayım. Kulaklıktan memnunum fakat artık kablosuz bir kulaklık kullanmak istiyorum. Aklımda tam bir bütçe yok fakat birkaç model var SteelSeries Arctis Nova 5 veya Nova 7, HyperX Cloud 3 bunlara yakın bütçelerde önerilerinize açığım. Mikrofon kalitesi çok önemli değil FPS oyunları ve müzik için kullanacağım genellikle.

Semih.08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Semih
Hs80i beğeniyorsan kablosuz modelini alabilirsin. Başka model istiyorsan öneri yapayım. Ben 6 aydır Steelseries arctis 7+ kullanıyorum. Gayet memnunum. Bazen rekabetçi, genellikle hikaye oynuyorum. Müzik baya dinliyorum. Kendi uygulamasında hazır ekolayzır ayarları var bass modu vs. Bence gayet güzel tavsiye ederim. Ama nedense bu forumda steelseries antipatiliği var. Insanların bu markayı kullanıp da kötülediğini hiç zannetmiyorum. Arctis 7+ önerdiğimde çoğu kişi rakip olarak Hs80i öneriyor. Ben hs80i kullanmadım ama benim kulaklığımdan çok bir farkı yoktur. Aslında aklım razer blackshark v2pro da kaldı, denemek isterim bu kulaklığı.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Faruk Efe Genç
H80'İn kablosuz modelini alabilirsin zaten kulaklıktan memnunmuşsun ve söylediğin fiyat bandında en iyi kulaklık bu ve bununda üstüne çıkmak gereksiz bence diğerinide satarsın

CuteCrow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hs80i beğeniyorsan kablosuz modelini alabilirsin. Başka model istiyorsan öneri yapayım. Ben 6 aydır Steelseries arctis 7+ kullanıyorum. Gayet memnunum. Bazen rekabetçi, genellikle hikaye oynuyorum. Müzik baya dinliyorum. Kendi uygulamasında hazır ekolayzır ayarları var bass modu vs. Bence gayet güzel tavsiye ederim. Ama nedense bu forumda steelseries antipatiliği var. Insanların bu markayı kullanıp da kötülediğini hiç zannetmiyorum. Arctis 7+ önerdiğimde çoğu kişi rakip olarak Hs80i öneriyor. Ben hs80i kullanmadım ama benim kulaklığımdan çok bir farkı yoktur. Aslında aklım razer blackshark v2pro da kaldı, denemek isterim bu kulaklığı.
Arctis 7 + inceleyeceğim teşekkür ederim. Evet genellikle hs80 veya logitech g pro x 2 öneriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

H80'İn kablosuz modelini alabilirsin zaten kulaklıktan memnunmuşsun ve söylediğin fiyat bandında en iyi kulaklık bu ve bununda üstüne çıkmak gereksiz bence diğerinide satarsın

HS80 Max daha mantıklı gibi geliyor ama farklı bir marka deneyimlemek istiyorum aslında. Teşekkür ederim.

Top Bottom